Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widzieliśmy się z teściami ostatnio przed Bożym Narodzeniem i na moją wyraźną prosbę (groźbę) nic nie mówiliśmy. A reakcja - jak zeszłoroczny śnieg. Bez komentarza...O a co tak poznoNie chceiliscie jej sie wczesniej pochwalic
i jak reakcja;-)
:-)

A ja bym zła strasznie była jak by się okazało, że jednak chłopak będzie. Kurcze, i tak się zastanawiam Kto to będzie (oby oczywiście dzidzia zdrowa była) i coraz bardziej się niecierpliwię. Moze na kolejnej wizycie 14 marca się wyjaśniKamilko ja jak bym sie dowiedziała, żę ma być chłopiec to zaczęłabym się śmiać bo smucić się nie ma co najważniejsze żeby zdrowe było uwierz mi.

i nieźle bym się musiała przekonywać do zmiany...a te ciuchy różowe i wózek to bym chyba lekarce do gabinetu zniosła...ale najważniejsze co by zdrrowe było, no nie?
więc zobaczymy...

mąż wędkuje i już sobie wyobraża, jak zarazi małego swoją pasją no i te samochodziki...:-):-):-) marzy mu sie powrót do dzieciństwa 

i zobaczylam jeszcze skaczacego meza to juz tak mnie to rozbawilo ze nie moglam tam ulezec... lekarz zmierzyl glowke i raczke i nozke i po wszystkim... calego dzidizusia nie dalo sie zmierzyc bo to juz trudne...

i zadzwoniłam do Rudy Śl. i umówiłam się na wizytę (w Rudzie śl. przyjmuje tylko 2 razy i tam przyjmuje w szpitalu)
napewno będzie dobrze ;-):-)
(bo chłopcy zawsze ciąnął do mamy a dziewczynki do taty
)