reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

u mnie przy badaniu lekarz mowil ze dziewuszka i nogi sama rozkraczała aby sie pokazać dotego tak mi mówił drugi lekarz i nie czekam na niespodzianki tylko nastawilam sie 101% no lece sie kapać:-).chyba na razie papa -teraz kolej męza haha:-p

reklama
Hej.
Ale produkcja, ho ho...
O a co tak pozno:confused: Nie chceiliscie jej sie wczesniej pochwalic :tak: i jak reakcja;-):confused::-)
Widzieliśmy się z teściami ostatnio przed Bożym Narodzeniem i na moją wyraźną prosbę (groźbę) nic nie mówiliśmy. A reakcja - jak zeszłoroczny śnieg. Bez komentarza... :baffled:

Kamilko ja jak bym sie dowiedziała, żę ma być chłopiec to zaczęłabym się śmiać bo smucić się nie ma co najważniejsze żeby zdrowe było uwierz mi:tak:.
A ja bym zła strasznie była jak by się okazało, że jednak chłopak będzie. Kurcze, i tak się zastanawiam Kto to będzie (oby oczywiście dzidzia zdrowa była) i coraz bardziej się niecierpliwię. Moze na kolejnej wizycie 14 marca się wyjaśni :confused:
Kamilka ale duża dzidzia jest już. Moja pierwsza córa miała 2560 g jak się urodziła.
A z tą płcią to faktycznie różnie bywa. Lekarka mi mówiła, że nieraz błędnie się bierze pępowinę za siusiaka bo mają podobny obraz na USG. Więc nie wszystko stracone ;-).
Idę spać. Miłej nocy.

ja to już też przywykłam do tego ze córa druga :-D:-D:-D i nieźle bym się musiała przekonywać do zmiany...a te ciuchy różowe i wózek to bym chyba lekarce do gabinetu zniosła...ale najważniejsze co by zdrrowe było, no nie?
aha, a mi termin porodu na kwiecień się przesunął, dokładnie 27 :shocked2: więc zobaczymy...

No to się narobiłoooooooo... :-):-):-)Kamilka, mam nadzieję, ze razem z nowym dzionkiem i myśli masz bardziej pozytywne...my tez nastawialiśmy się na dziewuszkę, ale już 4 razy potwierdzony jest chłopaczek...i bardzo się cieszymy...:-D:-D:-D mąż wędkuje i już sobie wyobraża, jak zarazi małego swoją pasją no i te samochodziki...:-):-):-) marzy mu sie powrót do dzieciństwa :tak::tak::tak:
AGUSIA, spóźnione, ale najlepsze życzenia dla męża, pozdrów go od nas serdecznie
a ja dziś mam znowu sprzyjające warunki w pracy i wybieram się do fryzjera podciąć końcówki...:-D

Witam wiosennie

Za dziś czekam na wieści od siostry, która właśnie wybrała się do lekarza. Jakos nie mogę się skupić na niczym innym.
Miłego dnia.
Zajrzę później

Trzymaj się kochana...na pewno wszystko będzie dobrze, a siostra w lipcu urodzi ślicznego maluszka..inaczej być nie może :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć Dziewczynki!!!

U mnie za oknem piekne słoneczko, aż chce się żyć.
Miłego dzionka Majowe Mamusie

hej dziewczyny
a ja cala noc nie modlam spac... a teraz mnie zaczela zgaga meczyc... ide dzis do mamy powiem jej hehehe o wnuczku... ale ja sie juz nie martwie poprosu za szybko sie przyzwyczilam do tej mysli... ale chlopczyk ma w zyciu lzej wiec moze i lepiej... wiem ze juz nic sie nie zmieni bo jajeczka jak byk wisialy a nogi rozlozyl i dal sie podejrzec... musze tylko w szfie mala zmiane wprowadzic...:tak::tak::tak:

jesli chodzi o to spojenie to ono poprostu peklo... ale lekarz mowi zesie to zdarza tylko teraz musze sie pilnowac bo moge urodzic wczesniej...i powiedzial ze nie odczuje juz tego bolu przy porodzie bo peklo wczesniej... na lezance sluchajcie tez tak sie smialam z niedowierzania ze lekarz nie mogl dalej robic usg:-D:-D:-D i zobaczylam jeszcze skaczacego meza to juz tak mnie to rozbawilo ze nie moglam tam ulezec... lekarz zmierzyl glowke i raczke i nozke i po wszystkim... calego dzidizusia nie dalo sie zmierzyc bo to juz trudne...

zmykam zjesc sniadanko kochane aaaa u mmnie wszyscy wybuchli smiechem na nowa wiadomosc...:-):-):-) a ja jem i lece do mamy... opowiem wam wieczorem jak bylo...

reklama
witajcie :-)u Mnie brzydko i pada deszcz buuuuuuuu:angry::angry:

maja - wiesz co dzwoniłam do Katowic na Opolską do tej dr Włoch i nikt tam nie odbierał :wściekła/y::angry: i zadzwoniłam do Rudy Śl. i umówiłam się na wizytę (w Rudzie śl. przyjmuje tylko 2 razy i tam przyjmuje w szpitalu)

agusia - trzymam kciukaski :tak::tak: napewno będzie dobrze ;-):-)

Kamilka - głowa do góry :-) przynajmniej będziesz miała synusia mamusi :tak: (bo chłopcy zawsze ciąnął do mamy a dziewczynki do taty :-p)

Ja też zmykam ale do siostry :-) buziaczki i miłego dzionka :-D

Do góry