• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Piekna pogoda chciałabym wystawić pranie na powietrze, ale niestety na przeciwko jest budowa i strasznie się kurzy, więc było by głupotą wystawiać czyściutkie pranie, by za chwilę było zakurzone :wściekła/y:, a tak bym chciała, szybciej by wyschło...cholerna budowa :wściekła/y:

reklama
Asia gratuluje!!! A nalesniki tez bym zjadla

Ja mam zaraz tez obiadek,a dziecko tak mi dokucza ze naprawde az sie dziwie.Vanesska tak mnie nie kopala a teraz mam wrazenie jakby zaraz miejscami miala mi skora na brzuchu peknac i wyjsc noga czy co innego:szok::szok::szok: oj chyba bedzie wiercipeita z tej drugiej cory :-):sorry2:

No a tak wogole to jest nas chybe ze 4 w tym momencie z Warszawy majoweczek to jak urodzimy to spotkamy sie moze na spacerku w ZOO w czerwcu moze lub w lipcu ???? :)

Iwonka, pewnie że się spotkamy!! :tak::tak:

A moja dzidzia się delikatnie zachowuje w brzuszku. Maks chyba był bardziej żywiołowy.... nie pamiętam już...

Moja Niunia, to potrafi ostatnio tak kopnąć, że aż się zginam, najczęściej w rzebro, a jak nacisnie na pęcherz, to nie daj boże kichnąc w tym momencie zanim to toalety dobiegnę;-)

Chyba zrobie dzis pomidorówkę, mam taka ogromna ochotę :-p, co prawda obiadek mam, ale jak przyjdzie mi na coś ochota to muszę to zjeść, dobrze, że nie za często mam takie zachcianki, przynajmniej nie męczę mężusia, żeby o 24 leciał do sklepu (moja siostra tak miała przy pierwszym) :-D

a ja właśnie ugotowałam pysznego rosołku z makaronem .A w pierwszej ciąży to za takim rosołkiem aż sie trzesłam choc wcale to nie jet moje ulubine danie , ale mama gptowała go prawie co dzień taka miałam ochote!:tak:
Jutro może bedzie pomidorow .
Wszystkim które zasiadaja do obiadku życzę SMACZNEGO!!!!!

a ja właśnie ugotowałam pysznego rosołku z makaronem .A w pierwszej ciąży to za takim rosołkiem aż sie trzesłam choc wcale to nie jet moje ulubine danie , ale mama gptowała go prawie co dzień taka miałam ochote!:tak:
Jutro może bedzie pomidorow .
Wszystkim które zasiadaja do obiadku życzę SMACZNEGO!!!!!

Wzajemnie- smacznego, ja właśnie po zjedzeniu zupki...mniam pycha była, zaraz obiorę ziemniaczki do drugiego dania, ale to dopiero jak mąz wróci zjem ;-)

reklama
No a tak wogole to jest nas chybe ze 4 w tym momencie z Warszawy majoweczek to jak urodzimy to spotkamy sie moze na spacerku w ZOO w czerwcu moze lub w lipcu ???? :)

Ja też bym bardzo chciała ale niestety do Warszawy mam z 600 km i nie dam rady chocbym chciała................:sorry2:Ale fajnie by było jakby był ktos odemnie w co watpie.........
:confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry