iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A normalnie na polce gdzie sa arykuly dla dzieci stoi ten proszek bez plynu jest tam cena prawie 30zl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja moja wiercipięte też nazwe Zuzia :-)Witam nową majóweczkęZaglądaj do nas jak najczęściej. Ja jakbym miała chłopczyka to też nazwałabym go kubuś
No albo Grzesio... ale u mnie będzie dziewczynka i to najprawdopodobnjiej Zuzia

ciekawe jak ma zamiar utrzymac taka rodzine
ciekawe jak ma zamiar utrzymac taka rodzine  zobaczymy jak da sobie rade z dwojka
 zobaczymy jak da sobie rade z dwojka  bo rodzic to ja moge i jeszcze dwoje bo ja lubie dzieci i duze rodziny ;-)
 bo rodzic to ja moge i jeszcze dwoje bo ja lubie dzieci i duze rodziny ;-)
 narobilyscie mi smaka:-)
narobilyscie mi smaka:-) Tylko, ze Wy chociaz wiecie po jednym co Was czeka.
  Tylko, ze Wy chociaz wiecie po jednym co Was czeka. Tez lubie duze rodziny, ale czasem mi sie wydaje, ze bede wolala zostac przy 1 dziecku... Ja mam tylko siostre starsza, a moj Maz az 3 starsze od siebie siostry...
 Tez lubie duze rodziny, ale czasem mi sie wydaje, ze bede wolala zostac przy 1 dziecku... Ja mam tylko siostre starsza, a moj Maz az 3 starsze od siebie siostry...