reklama

Majóweczki 2008

Dzien dobry Majoweczki!

No to widze, nie bylo mnie tylko od 17tej od wczoraj, a tu tyle nowych wydarzen...

Natala - trzymam kciuki za poniedzialek, napewno sobie poradzicie, badzcie silne.

Kathy - ja tez niestety nic nie wiem o tej chorobie, ale tak jak pisaa Maja, duzo dzieciaczkow to spotyka, a rodza sie zdrowiutkie i bez zadnych komplikacji!:-)

Puchatka - najwazniejsze, ze sytuacja opanowana, a jak sie bedziesz oszczedzac, to spokojnie dzidzie donosisz do terminu.:-)

Ja zmykam na spotkanie ze znajoma ciezarowka, wiec odezwe sie po poludniu.:-)

A, wczoraj bylam w Tesco, zakupilismy dwa proszki jelp w promocji. i oczywiscie kupe innych rzeczy... dla dzidzi jeszcze chusteczki w promocji w czteropaku.:-D

Milego dnia Dziewczyny!

reklama
15003862c31d1e7eeefaa8e01b2e752355db4c,14,19,0.jpg
Niech aniołki czuwaja nad naszymi pociechami​

ja również witam Majóweczki

Faktycznie coraz więcej złych wiadomości ale dzieciaczki są w końcu silne i sobie poradzą;-) ja dzisiaj na 17 znowu idę do lekarza z wynikami i zobaczymy co mi powie:confused: mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

A moja Zosia ostatnio się bardzo ruchliwa zrobiła:-) i bardzo lubi kopać mamusię w pęcherz:-p

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-)

Witam.... jejku ale wieści znów :-(:-(:-(

Kathy, trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze. Sama pisałaś zdaje się że oboje z mężem urodziliście się jako małe noworodki, więc pewnie dzidzia będzia mała ale zdrowa. Mocno trzymam kciuki, pisz kochana jak najczęściej...!!

Natala, trzymaj się słoneczko, będzie dobrze!! A może lekarze w szpitalu jeszcze spróbują powalczyć z ciśnieniem i potrzymać Was w całości?

Tolka, jesteśmy z Tobą i Patryczkiem - pamiętaj, czekamy na Ciebie!

Puchatko, leż i oszczędzaj się.... jak widać przynosi to dobre rezultaty.

Faktycznie maj jakiś pechowy :-( Ojej oby już jak najszybciej nadszedł!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry