reklama

Majóweczki 2008

reklama
L4dy
Mam pytanko, ide na Karola Miarki do tego doktora, zapomniałam zapytać ile kosztuje wizyta, może ty mi pomożesz.????
A swoją drogą, to powiem ci że jestem z niego bardzo zadowolona, jest taki sympatyczny i widać że kompetentny, mam do niego pełne zaufanie. Jeszcze raz Dziękuję.

A cytologii do tej pory nie pobrał, bo mam wciąż stany zapalne, żadne leki nie pomagają :(

Puchatka trzymaj się, leż i uważaj na siebie. :tak:

Natala wczoraj o Tobie pisałam ;-). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Będziemy w poniedziałek z Wami myślami :tak::tak::tak:

L4dy
Mam pytanko, ide na Karola Miarki do tego doktora, zapomniałam zapytać ile kosztuje wizyta, może ty mi pomożesz.????
A swoją drogą, to powiem ci że jestem z niego bardzo zadowolona, jest taki sympatyczny i widać że kompetentny, mam do niego pełne zaufanie. Jeszcze raz Dziękuję.

A cytologii do tej pory nie pobrał, bo mam wciąż stany zapalne, żadne leki nie pomagają :(

ja ide jutro na 13:20 :-) a wizyta to 100 zł .

Ciesze sie że jesteś z niego zadowolona :tak:
JA tez mam do niego pełne zaufanie .

Co do tego zapalenia to ja tez sie meczyłam chyba z 4 miesiace .Jechałam non stop na tabletkach i globulkach .Ale już mi przeszło .

pozdrawiam

Idę zjeść śniadanko, potem zabieram się za sprzątanko i mycie lodówki :baffled:, odkąd jestem w ciąży dobija mnie jej zapach. Mój mąż mówi, że nic nie czuc, ale ja ją myję juz po raz kolejny.
Potem idę na obiadek do rodziców i na jakieś zakupki, żeby tą umytą lodówkę napełnić :-).
Aha i czeka mnie coś, czego po prostu nienawidzę :no::no::no:. Wczoraj przywieźli mi mięso dla moich psów i muszę je popakowac na porcje... a fuuuu!!! (to surowe mięcho)

Życzę Wam Majóweczki miłego dzionka, wpadnę wieczorkiem poczytac, co u Was słychać

Cześć dziewczyny

Czesc.Wlasnie przeczytalam wiadomosc o Tolce na watku ciaza po poronieniu,na ktory czasem zagladam.Nie wiem czy powinnam o tym pisac bo moze Tolka sobie tego nie zyczy.Ale w sumie nie jest to watek zamkniety wiec kazdy moze to przeczytac,a kazda z nas czeka na wiesci z badania usg serduszka.Post Dlaczegotak ze str https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronoieniu-3780/index255.html
Tolka mam nadzieje,ze mi wybaczysz ze to zamiescilam ale wszystkie sie tu marwtilysmy o Ciebie i Twojego synka.Na wszelki wypadek przepraszam i trzymam mocno kciuki za szczesliwe rozwiazanie sytuacji.

Obie z Tolką byłyśmy Mamusiami wrześniowymi, potem obie straciłyśmy dziecko i obie jesteśmy znowu razem na Mamusiach Majowych. W takich chwilach trudno znaleść słowa, ale myślę,że cicha obecność jest jak najbardziej wskazana i znaczy więcej niż wiele słów.
.

Witam.Oj widze ze same smutne rzeczy znow od rana na majoeczkach.Bedfe trzymac za wsas dziewczyny kciuki! A dzieciaczki bede zdrowe i silne! Inaczej byc nie moze.
Jakos ten maj jest dosc problemowy.

U mnie szaro i buro.Ja gotuje fasolke po bretonsku na zyczenie malzonka.Zasluzyl wiec mu gotuje :)

reklama
Dzięki za info, troszkę dużo ale za lepszy sprzęt warto zapłacić.:-):-):-)

nie wiem czy dużo :dry:.
Za 100 zł masz pełne usg....tzn. wszystkich narządów malucha z opisem - mózg , nerki , serce itp.
On nie robi fotek malucha żeby pokazać dziecko czyli " że ono tam jest ";-):-p
Tylko dokładnie poszczególne czesci ciała :tak:
Do tego jesteś badana normalnie na fotelu itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry