• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ale mi od kilku dni hromony biora górę...paskudnie...w tej chwili właśnie podłapałam doła, a jeszcze pół godziny temu byłam na spacerku i było świetnie- zapach wiosny i wogóle...wróciłam i wszytsko zaczęło mnie wkurwiać, a żeby było mało to popłakałam się siedząc na kibelku, bo zapomniałam z szafki nowej rolki papieru toaletowego...ale jazda, już mam dość dnia dzsiejszego...bleeeeee :-(

reklama
Ja dzis mialam koszmarna noc.Co chwile sie budzilam,mialam okropne sny,nie czulam ruchow dziecka i jeszcze brzuch mi sie bardzo napinal.Na szczescie w dzien juz troche odespalam i sie uspokoilam.A zaraz jade na dzialke i poleze sobie na lezaczku bo super sloneczna pogoda dzis jest.

Kamilka a dlaczego tak wczesnie bedziesz rodzic skoro termin mniej wiecej na poczatek maja??

mm81 fajnie Ci z tym słoneczkiem, u mnie niestety jak już się pojawi to prawie go nie widać, bo całe niebo pokryte jest cienkimi churkami. Jakby wyszlo słoneczko może bardziej optymistycznie podeszłabym do dnia dzisiejszego :-( a jeszcze chciałam wyciągnąć gdzieś R- dokładnie do jego siostry, ale on wczoraj miał "wychodne" i zabalował, dziś jest "chory";-) biedaczek ;-)

Dzień dobry wszystkim majowym mamom!!!
Ja przez miesiąc byłam nieobecna, bo ciągle jeszcze pracuję, do tego prawo jazdy, dom na głowie i na nic już czasu nie było i sił....
Za dwa tyg. już uciekam na zwolnienie, więc będę na pewno częściej zaglądać.
Co do małej Sonii to cieszę się że wszystko ok (mój tata jest też siedmiomiesięcznym wcześniakiem-zdrowy jak RYBKA). Wierzę że też tak jest i będzie!!!
Kamilka chciałabym być na Twoim miejscu za miesiąc mieć już Dzidzię przy sobie....
Ja być może też będę miała cc, bo ciągle bąbel ma położenie miednicowe (dlatego płeć nie jest do końca pewna, ponieważ ciężko zajrzeć między pęcinki, ale raczej Igusia).
Pozdrowionka!!!
P.S. Już dwa razy oblałam prawko- litości nie mają (jeszcze trochę to nie zmieszczę się za kierownicę), albo co gorsza zacznę im rodzić!

Witajcie w ten cieplutki dzień!
Kamilka ma tak szybko termin na cc, prawdopodobnie żeby nie zacząć rodzić wcześniej. Tak się wyznacza terminy planowego cc. Mi się chyba też przesunie z maja na koniec kwietnia....
Ja już dziś zmęczona jestem bardzo bardzo, ale szczęśliwa. Mamy w końcu kotka, malutkiego ślicznego kocurka. Jeszcze tylko dziecko i normalnie dom wariatów będzie! Jak zrobię mu zdjęcie to wkleję.

Miłego leniuchowania...:-)

reklama
Ja nie wiem czy ja taka spokojna jestem:confused: tzn ja tego nie potraktowalam poważnie bo juz nieraz takie cos słyszalam ale nawet starsi ludzie od niego przekonuja sie że to tylko zabobony a on tak histerycznie zareagował.... nawet moja mama powiedziala ze kupi łózeczko w kwietniu a przedtem tez byla przeciwna
Ja mu powiedziałam co o tym mysle i sprawe zakonczyłam tylko troche szkoda mi siostry meza jak ona bedzie w ciaży to bedzie miec przejscia :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry