Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzień dobry wszystkim!
Mam pytanie do dziewczyn, które są na zwolnieniu.
Ja wybieram się na zwolnienie prawdopodobnie od 26 marca i jak to wygląda z wypłatą pieniędzy?
U mnie sytuacja jest nad wyraz głupia, ponieważ pracuję w szkole i my dostajemy kasiorkę "z góry" tzn. za marzec dostałam 1. marca i z tego co się orientuję to może się tak zdarzyć, że będę bez pieniędzy dwa miesiące, bo ZUS prawdopodobnie wypłaca pod koniec miesiąca. Czy w związku z tym pieniądze otrzymałabym pod koniec kwietnia? Bo już sama nie wiem. Jeżeli ktoś posiada wiedzę na ten temat to proszę o odp.
Pozdrawiam Aneta
.
Na szczescie wszystko ok, no moze poza rosnaca waga, bo juz jest prawie 11 na +... Zwolnienie dostalam do 2.04, mam nadzieje, ze mi przyjma bez problemu, bo w 3 miejscach pokreslone... Do pracy przesle jutro przez kolezanke, bo wcale, a wcale nie mam ochoty pojawiac sie w firmie...pola_1981 dzięki. Tego się obawiałam, więc tak jak słyszałam pod koniec kwietnia...
Szkoda, bo jeszcze tyle rzeczy Bąblowych do kupienia...No ale później to chyba oszaleję z nadmiaru gotówki:-)![]()