Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzień dobry wszystkim!
Mam pytanie do dziewczyn, które są na zwolnieniu.
Ja wybieram się na zwolnienie prawdopodobnie od 26 marca i jak to wygląda z wypłatą pieniędzy?
U mnie sytuacja jest nad wyraz głupia, ponieważ pracuję w szkole i my dostajemy kasiorkę "z góry" tzn. za marzec dostałam 1. marca i z tego co się orientuję to może się tak zdarzyć, że będę bez pieniędzy dwa miesiące, bo ZUS prawdopodobnie wypłaca pod koniec miesiąca. Czy w związku z tym pieniądze otrzymałabym pod koniec kwietnia? Bo już sama nie wiem. Jeżeli ktoś posiada wiedzę na ten temat to proszę o odp.
Pozdrawiam Aneta
.
Na szczescie wszystko ok, no moze poza rosnaca waga, bo juz jest prawie 11 na +... Zwolnienie dostalam do 2.04, mam nadzieje, ze mi przyjma bez problemu, bo w 3 miejscach pokreslone... Do pracy przesle jutro przez kolezanke, bo wcale, a wcale nie mam ochoty pojawiac sie w firmie...pola_1981 dzięki. Tego się obawiałam, więc tak jak słyszałam pod koniec kwietnia...
Szkoda, bo jeszcze tyle rzeczy Bąblowych do kupienia...No ale później to chyba oszaleję z nadmiaru gotówki:-)![]()