reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Dziewczynki nie uwierzycie... ZUS łaskawie wypłacił mi wreszcie pieniądze. Fajnie, że jest już 10 marzec :wściekła/y:!!!

reklama
Wiesz co, aż tak bardzo się nie denerwowałam, bo wiem, że muszą wypłacić i mam w domu dwie wypłaty.

Ale chodzi mi o sam fakt :wściekła/y:
Już widzę, jak ja bym się spóźniła z jakąś deklaracja dla nich albo nie daj Boże ze składką ... to by się działo!!! :angry::angry::angry:

A po drugie, co maja powiedzieć ludzie, byłoby to jedyne źródło dochodów, albo gdy mało zarabiają i te pieniądze byłyby neizbędne? Jak przeżyć od pierwszego do pierwszego, skoro maja takie opóxnienia??

Witam:)

U nas znowu sliczne słoneczko świeci. Wczoraj męzuś przyniósł mi gałązkę z już rozwijającymi się listkami:) Ta wiosna tak wczesnie w tym roku. A ja tak uwielbiam własnie wtedy chodzić na spacerki. Zieleń na drzewach jest taka jasna, zywa. No cóż może w maju troszkę się nacieszę urokiem wiosny:)

Dzisiaj wstałam o 7. Chciało mi sie potwornie jeść. Zaraz po sniadaniu zachciało mi się spać i tak do 10.30 jeszcze pochrapałam sobie :)

Jak dobrze że mąż Natalii tak często się odzywa. Dzięki temu nie będziemy się zamartwiać. Trzymam kciukaski za córcię :)

cześc troszkę nas nie było...
wkurzyłam się bo lekarz na ostatnim USG wygadał mi płeć... a tak chciałam niespodziankę :D spełniło się moje marzenie, będzie druga córcia :-)

kurcze nie wiem jak tu się cytuje, nie mogę się połapać na tym forum :zawstydzona/y:
Aurelia za miesiąc kończę studia i tak jakoś nie było za bardzo czasu na neta

reklama
Witajcie kochane!
Ja już po sprzątanku, własnie robię obiad, a potem lecę na ostatnie dzidziusiowe zakupy, teściówka niespodziewanie sypneła kasą na wyprawkę :-):-):-):-):-)

Do góry