Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
naszła mnie ochota na drugie sniadanko hehe
ide zrobić a zreszta mam zalecone dużo wypoczywać i nie przemeczac sie dlatego siedze w domku i robie to dla małej a tyle do sprzatnięcia......................................................
A od czego są mężczyźni???poprosze to pomoże jak wróci
.Dzis DZIEŃ CHŁOPAKA mężus dostał odemnie życzenia i cały zadowolony!!!!:-):-):-)No lece bo zgłodniałam chyba połowa z nas jeszcze spi albo korzysta z tak pieknej pogody-nie wiem jak u was u mnie cieplutko i przepeknie swieci słonko

!!
ide zrobić a zreszta mam zalecone dużo wypoczywać i nie przemeczac sie dlatego siedze w domku i robie to dla małej a tyle do sprzatnięcia......................................................A od czego są mężczyźni???poprosze to pomoże jak wróci
.Dzis DZIEŃ CHŁOPAKA mężus dostał odemnie życzenia i cały zadowolony!!!!:-):-):-)No lece bo zgłodniałam chyba połowa z nas jeszcze spi albo korzysta z tak pieknej pogody-nie wiem jak u was u mnie cieplutko i przepeknie swieci słonko

!!

z Filipkiem mialam wtedy strasznego dola ;-) to teraz chce na maksa czas wykorzystac, zanim znowu utkne w domu na dobre ;-) ).. no i spac mi sie chce, jak sie tylko probuje uczyc