reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Z tym płynem to tak że Lovella na tylko płyn do prania a Jelp to płyn do płukania...

Ja z innymi proszkami nie mam problemu, tylko z dzidziusiem... :-(

reklama
Prawdopodobnie i Lady jest w szpitalu,tak ma w opisie na gg cos napisane bo dziewczyny z zamknietego innego watku w ktorym pisze dzis sie dopatrzyly.Mam nadzieje ze wszystko jest ok!

Witam Majóweczki.
Po całym dniu nieobecności nie sposób nadrobić i odpisać wszystkim......

W każdym razie, pozdrawiam serdecznie!!

Minka, Cfcgirl, świetne i (co gorsza) prawdziwe teksty o macierzyństwie.... uśmiałam się!

A ja dziś zrobiłam sobie wolne i po odwiezieniu Maksia do żłobka poszłam z koleżanką do kina na Lejdis. Bałam się, że ze śmiechu dostanę skurczów :-)

Do następnego razu, zapewne jutro!

faktycznie ja juz sie uspokoilam troche bo niby kopnol tak lekko moze spi bo fikal ostatnio i musi wypoczac zaraz sprawdze czy Lady wpisala sie u nas na zamknietym

Aurelia, a Ty maluj, wstawiaj łóżeczko, meble, itd! Kładź tapety dla Mikołajka w pokoju przez nią zajmowanym itp. ;-);-) Domyślam się że dla J sytuacja jest ciężka nie ze względu na pasożyta, lecz na syna..... ale trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze rozwiązało!

Lady, i wszystkie problemowe majówki, trzymajcie się!

Moja ginka nie jest zachwycona szyjką, ale ja się jakoś szczególnie tym nie przejmuję, bo jest w takim samym stopniu "nie-zachwycona" od stycznia, więc nic się nie zmienia na niekorzyść. Szyjka ma obecnie długość 2-2,5cm. Jeszcze wytrzyma!
Maksio codziennie dopytuje czy Mikołajek już wyszedł z brzuszka ;-);-)
A w żłobku buja maluszki w wózeczkach i podaje im zabawki. Mój pomocnik ukochany!

no to bedziesz miala z niego faktycznie pomocnika widac madry chlopaczek z niego:tak: ja nigdy nie myslalam ze bede miala syna zawsze myslalam ze bedzie dziewucha i szok byl dla mnie jak sie okazalo ze chlopak, a wydawalo mi sie ze chlopcy sa trudniejsi w wychowani i szybko uciekaja od mamy :-( ale bede sie starac zeby moj synus mial jak najlepszy kontakt ze mna i z moim M ;-)mam nadzieje ze sie uda.

Maly lekko sie przekrecil ale juz na prawde myslalam zeby isc do tego szpitala, chyba wie ze tatus wrocil ze sluzby i odsypia razem z nim :-D

Prawdopodobnie i Lady jest w szpitalu,tak ma w opisie na gg cos napisane bo dziewczyny z zamknietego innego watku w ktorym pisze dzis sie dopatrzyly.Mam nadzieje ze wszystko jest ok!

Lady leży w szpitalu - ma mało wód płodowych. Sprawdzili, na razie jeszcze wstrzymają się z "dolewką" na szczęście, ale sprawa mało wesoła.

reklama
Do góry