Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
panna migotka, czyżby jakieś ukryte marzenia na temat sąsiada?/ha ha ha
pola,to dawaj czarujemy, dziś pierwszy dzień wiosny, boski normalnie.![]()

za jednym zamachem sprowadzimy wiosnę, a Ty pozbędziesz sie kłopotupanna migotka, czyżby jakieś ukryte marzenia na temat sąsiada?/ha ha ha
Udało mi się tylko garstkę wyrzucić a reszte dalej chomikuje. Ja jednak jestem cierpliwa i co jakiś czas cos wyrzucam:-)Tylko musimy znaleźć jakąś Marzannę do utopienia
z resztą Ty pewnie masz już kandydatkę![]()

O kurde, strzeliłaś w dziesiątkę z tą kandydatką na marzannę, ha ha, ale się uśmiałam, jak sobie to wyobraziłam. Pasuje idealnie:-):-)![]()

i mamy zime normalnie i wydaje mi sie ,że mamy styczeń................
nic z tego nie kumam.Wczoraj udało mi sie namówic męza na bara bara i jakoś nie bardzo mnie to cieszy mam wrazenie ,że takie namawianie jaest bezsensu wole spontaniczność...
.Ja juz się przyzwyczaiłam doa mogłam pospac rannego wstawania i obudziłam sie przed 8 00 ,a mogłam sobie pospac bo mały spał u dziadka i babci
a tu nici ale jestem juz wyspana zmieniły mi sie noce godziny wstawania na siusiu i z 5 00 przesunęły się na 3 00 -4 00 chyba dlatego ,że wczesniej sie kłade .A mi w to mi graj bo tak sie meczyłam -ledwo usnełam a juz musiałam gnac siusiu

.A komu by sie chciało wstawać......????
Faktycznie z tym sąsiadem też coś musi byc "na rzeczy" ;-)
Całe szczęście obudziłam się, zanim doszło do zmiany jego pieluchy haha
To by była dopiero trauma