Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gloria - ja tez jestem za, podeslij nam troche Waszej pogody! Teraz mamy temperature na minusie, jeszcze troche sniegu gdzieniegdzie lezy... ale chociaz slonko swieci.:-)

zwariować idzie... a ja już się powoli przestaję dopinać w zimowę kurtkę (a tak się cieszyłam, że ominął mnie zakup większej kurtki na okres ciąży)
.

.

to bedzie taka jego pokuta

Nie dość, że mają panele, to jeszcze nie noszą kapci i walą piętami. Dzieciaki jeszcze zrozumię, ale stare byki? Marzy mi się domek jednorodzinny, bo kiedyś oszaleję w tym bloku :-(
i tak sobie myslę, że chyba musi tam być ciasno mojemu Misiowi) jednak te 10kg gdzieś poszło
, więc przybyło mi wszędzie po troszku

i w tej kurtce wygladam jak "napakowany" baleronik.
i bez problemu się schylam...
Ale tęskno do odrobiny chłodku, śniegu, wcześniej przez dwa lata mieszkałam w Irlandii, to tylko deszcz i deszcz, teraz to tylko słońce prażące niemiłosiernie.

Dzis ja się robie na bóstwo i robie sobie odrosty bo patrzec nie mogę!!!!A z odswiezona głowa bede sie lepiej czuła
.

Ja też myślałam że w takim domku jest o wiele spokojniej. Mieszkałam w bloku przez praktycznie całe życie. Wyszłam za mąż i odtąd mieszkam w domku, ale mam taką sąsiadkę że chętnie bym ją wysłała w kosmos i choć nie mam jej pod podłogą wciąz czuję jej obecność.Witam i ja. Zostałam tradycyjnie zbudzona przez sąsiadów, którzy strasznie tupią piętro wyżej. I jak tu znaleźć na takich sposób. Mam wrażenie, że biegają w kółko cały czas przez kilka godzinNie dość, że mają panele, to jeszcze nie noszą kapci i walą piętami. Dzieciaki jeszcze zrozumię, ale stare byki? Marzy mi się domek jednorodzinny, bo kiedyś oszaleję w tym bloku :-(

Co za babsztyl.