Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego wszystkiego zapomniałam lekarzowi powiedzieć, że mam katar ropny!
)Oj gdybym tam sama pojechała po to łóżeczko napewno bym wymusiła rabat, ale jedzie mąż i pewnie zmięknie mu rura i będzie chciał jak najszybciej wrócić do domu po pracy.Madamagda, doczekałaś się nareszcie na to łóżeczko! To chyba jakiś rekord świata pobili! Ja bym żądała jakiejś karty rabatowej do ich sklepu w zamian za to! Spróbuj, ja jestem stara handlara, może Ci dadzą!![]()

Moje " szefostwo" uważało, że świetnie sobie poradzą beze mnie- lepiej niż świetnie bo jestem najbardziej "zastąpialnym" człowiekiem na ziemi.
Po 3 tyg. okazało sie, ze jednak, że coś tam robiłam- i te" cosie" nie potrafi nikt inny w firmie.Ale i tak byłam ta zła i przebrzydła.)
:-)Szopek, normalnie nie wierze, w to co piszesz, ludzie potrafią być podli. Nie rozumiem tylko dlaczego miałabyś wracać do pracy i przerywać L4?? Przecież to Ci sie należy, nie mogą na Tobie wymusić powrotu! To Twoje prawo! Może Ty powinnaś ich postraszyć inspekcją pracy?