reklama

Majóweczki 2008

Magda wydaje mi się, że truskawki mają właściwości uczulające niestety- ja też bardzo lubię i ubolewam nad tym, ale najlepiej będzie zapytać chyba pediatrę jak urodzi się dzidziuś :-)

Wigma dzięki za życzenia

Ja również życzę Wam Wszystkim Wesołych Świąt, pysznego jedzonka i żebyśmy przetrwały z brzuchami przez te Święta ;-), no i najważniejsze odpoczynku, pogody to chyba raczej nie ma co życzyć, bo i tak nie będzie :wściekła/y:

reklama
zwolninka
dzidza ma gorszy dzień, moja też dzisiaj nie daje znaku, w nocy szalała a teraz chyba śpi:tak: Nie martw się połóż się na boku, zjedz coś słodkiego to dzidzię powinno ożywić.

Wigma dziękuję za życzenia,
Madamagda niestety nic na nią nie działa, ani leżenie n a boku ani słodkie ani rączki położone na brzuszku:zawstydzona/y:

Zwolinkomoja dzidzia też czasem malo sie rusza ale czytalam ze dzidzia ma coraz mniej miejsca i dlatego nie czuc często ruchów. Jeśli się martwisz to podejdz do szpitala i popros zeby zrobili Ci ktg. Ja bylam wczoraj i wszystko jest dobrze u Ciebie będzie tak samo

Zwolinka, dziewczyny mają rację, napewno jest wszytsko dobrze, Dzidzia albo śpi, albo poprostu nie chce jej się ruszać, bo pogoda paskudna, albo nie ma już tyle miejsca. Napewno wszytsko jest dobrze :tak:

Na razie staram sie nie panikować:zawstydzona/y: powiedzialam sobie że muszę wytrzymac do kwietnia, czyli do 36 tyg.Potem już niech dzieje sie co chce,oby Malutka była zdrowa;-)

reklama
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.

Bardzo dobrze pasuje ten wierszyk na zbliżające się święta. :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry