iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

człowiek na samą myśl o szpitalu może się wykończyć.

) ja poprawy nie widzę, brzuch twardy, jak kamień. Ciągle mam uczucie,że zgubię synka, bo tak mnie ciągnie na dół.dziewczyny ratujcie,mam zapchany nos ,ze oddychac prawie nie moge,kaszel,spac nie moge przez to wszystko...co mam robic????sok z cebuli nie pomaga(
Mamy mojej nie było bo pojechała do siostry do Londynu i świeta były smutne bez niej.
zobaczę kruszynkę ile waży, jak się ułożyła i ogólnie czy wszytsko w porządku :-):-)Już nie mogę sie doczekać.