Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie bierze jakieś chorubsko bo nie dość że katar dostalam to jeszcze mnie wszystkie mięśnie bolą i oczy szczypią a nigdy tak nie miałam jak już to katar i wszystko ale trudno na razie lecze się herbatką z miodem i cytrynka może pomoże
Ciekawe z tymi przedszkolami ale na razie nie będę się tym przejmować jeszcze trochę czasu jesta mnie bierze jakieś chorubsko bo nie dość że katar dostalam to jeszcze mnie wszystkie mięśnie bolą i oczy szczypią a nigdy tak nie miałam jak już to katar i wszystko ale trudno na razie lecze się herbatką z miodem i cytrynka może pomoże
![]()

A zawsze sobie obiecuje ,że to juz ostani raz i nie bede oglądała tych strasznych horrorów bo potem ani zasnąć ani sama do łazienki

Ale co ja mam zrobić jak uwielbiam książki i filmy S.Kinga???
Same widzicie to taka ciekawośc o czym to jest i jak zaczniesz to spocona leżysz ale do końca obejrzec trzeba haha...

Mówie wam juz do końca ciązy nic nie ogladam strasznego a tymbardziej sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wspulczuje mu strasznie
Ech, dzisiaj tak mnie wszystko napawa optymizmem, chyba przez tą cudna pogodę.