L4dY-bIrd
doula
niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie
jaki szew?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie
szyli mi szyjke maciczna w 5 miesiacu i teraz musza mi go sciagnac a załozyli mi go bo mój mały skarb chciał mi sie urodzic za szybko

to normalne jednego dnia chce juz rodzic zaraz maj bobas bedzie itd a drugiego jeju to nie mozliwe ze zaraz ja nie gotowa boje sie itp 
hej jak czytam to co piszecie to az sie boje za niedugo maja mi sciagnac szef mam pytanie czy któras z was wie czy to boli jak oni to sciagaja czy bede czuła jak oni to sciagna z szyjki bo mam takiego pietra pomuszcie

Biora najwiekszy wziernik i na maksa rozwieraja na fotelu w szpitalu ja miałam .Tzn takimi specjalnymi możyczkami przecinaja i to jest kawałek żyłki co masz zszyta szyjke ale ten ból to pare sek ,dokładnie szczypie i jak rozwieraj to boli........Sory ale chciałaś wiedziec .Ogólnie bardzo nieprzyjemny zabieg jak dla mnie był ,teraz bym wolała miec krążek
.
Mnie bolałao i jak dla mnie nie przyjemna rzecz z tym ,że trwa tyle co badanie ginekologiczne co tak was mało od południa????
Ja byłam na pierwszym wykładzie w szkole rodzenia .

.Myślę ,że jakby ze mna chodził na wszystkie zajecia to potem łatwo się oswoi ze szpitalem i wogóle nie spanikuje choć sama na 100% nie wiem ani ja ani on ja zareaguje jak sie zacznie....
Myślę ,że zachowa zimna krew i bedzie dobrze -musi być!