Witajcie dziewczynki kochane :-)
Kamilka 87 - Witaj w naszych progach, na pewno sobie poradzisz :-) w kupie raźniej ;-) najważniejsze, że masz wsparcie
Madamagda - Na pewno przysługuje Ci bezpłatne usg, tylko nie wiadomo jak to znaczy jeżeli lekarz ma w gabinecie na pewno zrobi, a jeżeli nie ma to pewnikiem da skierowanie do placówki z którą ma umowę, ja tak mam przynjmniej :-)
Karolla - Nie denerwuj się kochana, oszczędzaj fasolę :-) Moze w tym drugim laboratorium tez tak szybko są wyniki
Tolka - Nie martw się, może później waga Ci przystopuje trochę, może teraz nie będziesz miała takiego apetytu, albo jedz mniej kaloryczne rzeczy ( ja tego nie potrafie co prawda zrobić

niestety ) . Ja też myslałam o baseniku, mam parę metrów od siebie taki wodny raj więc może w drugim trymestrze kto wie
OluK - Rozumiem Cię doskonale, ja tylko jem ostatnio, przejadam wszystko co mamy w domu a najbardziej smakuje mi teraz ser żółty ( nie napisze ile ma kalorii

) ale w tej ciąży szybko spalam, w sumie mam corobic przy córci, w poprzedniej ciąży do góry brzuchem leżałam i jadłam co popadnie i do 20 na plusie dobiłam, w tej na razie trzymam wagę 57 kilo, 1,5 +, więc nie jest źle.
Dziewczynki macie juz jakieś przeczucia odnośnie płci maluszków?
I jak u Was z nastrojami? Ja ostatnio taka wybuchowa jestem nie wiem jak nad sobą zapanować ehhhh.
Miłego dnia kobitki