• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie Majóweczki!!
Ja też byłam wczoraj na usg, nasz dzidziolek ma 4.5 cm:-) i jest wszystko dobrze. A za tydzień usg położnicze, tzw genetyczne, czyli mierzenie dzidziusia, przezierności karkowej itd. Troszkę się stresuję, czy wszystko bedzie dobrze. Czy któraś z Was była już na takim usg i może coś więcej na ten temat napisać?:tak: Czy jest to usg przez brzuszek, czy przezpochwowe?
Pozdrawiam i jak najmniej pawików;-)!

reklama
Wlasnie wrocilam od fryzjera,a zaraz jedziemy na zakupy.Ja ide 6 listopada na te wazne usg ale wydaje mi sie ze bedzie normalnie przez powloki brzuszne.To juz 3 miesieczna ciaza ale nie wiem,tak bylo w pierwszej ciazy i mysle ze lekarz by mnie uprzedzil ze bedzie inne tak jak zrobil to przed pierwszym usg i zaznaczyl ze bedzie przezpochwowe...

AnnieLo - zazdroszcze tych nocek... Mój synek ostatnio w ogóle najchętniej by sie nie kładł spać, a jeśli juz to tylko z mamą! Zasypia w swoim łóżeczku, ale ja muszę siedzieć przy nim, nikt inny! Jest to pewien postep, bo przed miesiącem jeszcze miałam właśnie lulanie, wspólne kładzenie się do łóżka, itp. Dobre było w tym wszystkim to że zasypiał o 20 a teraz zasypia 22:30!

Ola K. - wyrażam podobna nazdieje jak Ty. kocham straszliwie moje dziecko i czasem się zastanawiam czy nie przesadzam a tak jak będzie dwójka wszystko jakoś sie rozłoży no i ten starszy nauczy sie ze nie wszystko można mieć na zawołanie bo dotychczas raczej ma, a to nie jest zbyt właściwe...

Iwonka - zdjęcie jest konieczne, a z dnia ślubu wręcz niezbędne!

Witajcie dziewczynki

Aurelia 79 - Ja miałam to usg przy Oliwci i było przez brzuszek :-) na szczęście bo te dopochwowe mnie do szewskiej pasji doprowadzały brrr :crazy: . Nie masz się co martwić na zapas na pewno wszystko będzie dobrze, ja mam swoje w tej ciąży 7 listopada i też czekam, ostatnie miałam w 5 tygodniu i fasola raczej mała była he he, teraz pewnie fikołki będzie robić ehhhh

Iwonka2006 - To koniecznie wstaw fotkę nowej fryzurki

AnnieLo- Moja mała też o 20 zasypia i do 8 rano tylko......ciągle śpi u nas w łożu niestety i nie wiem jak to będzie jak drugi maluszek się pojawi, muszę ją do jej łóżka oddelegować, ale nie ukrywam mamy z tym problem, to pieszczocha jest straszna i bez wtulenia w mamusię nocka jest nieważa :baffled:

OlaK- Pwiem Ci, że ja również w klusce zkochana jestem po uszy, zresztą nie tylko ja, teściowie jeszcze bardziej, i bardzo cieszę się z drugiego malucha bo ta uwaga się rozłoży, Oliwcię denerwuje ciągłe skupianie uwagi na jej osobie, jest potem nerwowa, w domu jest okejj, ale u teściów porażka. A ciążę faktycznie inaczej sie drugą przeżywa, tylko brzuch mi szybciej rośnie hi hi :-)

A ja dzisiaj kolejną noc jedzenia miałam, 2 w nocy żołądek burczy i nic kierunek kuchnia i lodówka....mam nadzieje, że nie roztyje się za bardzo w ciąży z Oliwcia jedy ne 19 kilo na plusie:sorry::crazy:

reklama
Aurelia - ja mialam wczoraj wlasnie to USG robione, choc to byl 11 tydzien, ale ginek powiedzial, ze i w 11stym mozna. No coz. Wczoraj mialam robione normalnie przez brzuszek, ale przy pierwszej ciazy za to i przez brzuch i dopochwowo jednoczesnie. :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry