reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam:-)ja zrana bylam juz oddac mocz do analizy bo w poniedzialek do gina:tak:Za oknem piekne slonko ale na dworzu zimno.Wczoraj wzielam sie za sprzatanie,mycie okien i pranie firanek i juz mam spokoj:-)Teraz piore koce.
U nas tez jest juz dobrze i nawet wczoraj byl sex i bardzo udany:zawstydzona/y::-Dwreszcie moze juz ochota wrocila mam nadzieje:tak:;-)
Vivien i Anulaaa Gratuluje synkow!:-) Jak na razie kolejny miesiac z przewaga chlopcow....
A jesli chodzi o to co jesc a co nie powinna kobieta w ciazy to juz wklejalam link na watku z ciekawymi rzeczami https://www.babyboom.pl/forum/maj-2008-f175/ciekawe-rzeczy-11880/

reklama
Witam. Dziękuję za miłe powtórne przyjęcie. :-)

Dzieci strasznie się cieszą, że już wróciłam. Tylko ta moja najmłodsza chyba się już zazdrosna robi. Zamachnęła się wczoraj na mój brzuch (nie uderzyła na szczęście) i powiedziała, że gruba jestem
.:-( A ja przytyłam raptem 3 kg.

madziu- jak sie ciesze ze sie wam ulozylo naprawde az ja se lepiej czuje bo jak slucham ze ja jestenm szczesliwa a ktos nie to mnie smutno ale powiem ci ze z tym placzem to dobrze ze wyrzucilas wszystko.... a ja mialam taka sytuacje wczoraj ze namowilam meza zebysmy pojechali po jakies drobne zakupy i obiecalam ze wydamy tylko 30 do 40zl a kupilismy nozyczki dla dziecka gruszke do noska szczotecze do wloskow dwie pieluchy flanelowe puder itp w sumie takie duperelki...i wyszlo 79zl!!!!!!!!! masakra oczywiscie zaplacil ale jak popatrzylam na jego mine to mnie dreszcz przeszedl... a pozniej sie zaczelo gadanie.... ze za duzo ze tylko 30 zl mielismy wydac a w sumie nic nie kupilismy takiego.... i nie wytzrymalam i poprostu zaczelam tak plakac ze az cala spuchlam:zawstydzona/y: a on odrazu reakcja zwrotna ze przeprasza ze nie wiedzial ze to wszystko tyle kosztuje a przed nami najdrozsze zakupy bo lozeczko wozek posciel itp... i zaczal mnie przytulac i calowac a dzis przyszedl i powiedzial ze w piatek pojedziemy kupic lozeczko.... kochany jest...:-D

Kamlika
reakcja jak najbardziej poprawna, ja własnie kupiłam elektrioniczna nianie, pierwszy zakup dla dziecka, mam nadzieje że mąż przeżyje ten wydatek :-)
Kamilcia jestes w połowie również gratuluję !!!!!!!!!!

Madziulka, bardzo bardzo się cieszę, ze wszytsko się wyjaśniło między Wami "połóweczkami" i teraz co dnia będzie juz tylko lepiej...moja dzidzia też wczoraj nieźle szalała, ale na szczęscia to były tylko takie szturchnięcia :):):) jutro mam wizytę, więc może się okaże kto tam się kryje i mnie zaczepia...

dziekuje ci bardzo niop juz poloweczka :tak:mam nadzieje ze dzidzia na badaniu nam sie pokaze i sie dowiemy pod jaki styl kupowac ubranka czy rzeczy bo jak narazie mamy pelno zoltych i :-)zielonych

magdamagda- u nas akurat niania elektryczna nie potrzebna dzidzia bedzie narazie z nami w pokoju a mieszkamy z tesciami wiec zawsze ktos bedzie...
wlasciwie ja juz uzupelniam narazie polke bo pozniej jestem zdania ze jak nie mam kasy to nagle mi ona nie spadnie z nieba wiec malymi krokami wszystko kupuje :-D a w dodatku to jest genialne robic takie zakupy a humor odrazu ma sie super...

polka- odezwij sie prosze po wizycie co tam slychac w brzuszku?? bo jestem bardzo ciekawa czy ja tyylko nie bede wiedzala narazie co mam??

reklama
Polka czekamy na wieści :)
Vivien tobie faktycznie stuknął półmetek!! Super!!
Madamagda ja nianię elektroniczną kupiłam jakieś 1,5 miesiąca temu. I żałuję, że nie miałam jej wcześniej, bo tyle było okazji przy Julku kiedy żałowałam, że nie mam nasłuchu. I kupiłam uzywaną od takiego sprzedawcy na allegro, co tylko nianie philipsa sprowadza. W bardzo dobrym stanie za chyba 80zł. WIęc polecam wszystkim mamom - nasza już wykorzystana na wyjeździe weekendowym na agroturystykę. I szkoda, że tak późno.

Do góry