Puchatka
Majowe mamy'08
szopek ja popieram karmienie piersią ale uważam że wszystko w granicach zdrowego rozsądku zszokowały mnie tamte obrazki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wiem ze cierpi bo to wkoncu boli a ja nie moge mu pomoc:-(co do karmienia piersia to ja niestety mialam bardzo malo pokarmu
i po tygodniu zanikl sam
tym razem mam nadzieje ze bedzie mi dane karmic piersia
brrrr... na szczęście wczoraj zadzwoniłam do szpitala bielańskiego i pani powiedziała że jasne mogą mnie przyjąć ale w LIPCU!!!!!!!!!!!!!!

ale po moich prośbach powiedziała że mogę zadzwonić osobiście do lekarza i zapytać czy mnie nie przyjmie , dzisiaj zadzwoniłam opowiedziałam lekarce swoją sytuację i powiedziała abym jutro przyjechała do niej bo nie ma na co czekać;-) w końcu jakaś pozytywna wiadomość bo ja już byłam kompletnie załamana:-( wszyscy mówili nei, nie teraz, my takich przypadków nie leczymy a co my mamy zrobić, same??!?!?!?!? normalnie już nie mam siły :-(
całe szczęście, że ktoś się zlitował i Cię przyjmie;-)