Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja zamowilam pare i jestem bardzo zadowolona dobrej jakosci i wogole nie zniszczone
. Na szczęście dzisiaj już jestem w domu więc może sobię "odpocznę".Fajny ten biustonosz, nie jest taki zabudowany, może się skuszę. Mam dwa z poprzedniego razu ale po 1,5 roku użytkowania są już trochę zużyte. Więc zakup się szykujeTu jeszcze znalazłam ciekawy biustonosz, który dopuszcza powierze do piersi, gdy mamy z nimi problemy np podczas karmienia, no i jest tańszy.
39 zł,
ma-ma - "BIUSTONOSZ DO KARMIENIA"
:-). Witam nową Mamusię. Co do przeczucia to ja w pierwszej ciąży chodziłam z przeświadczeniem, że będzie dziewczynka i faktycznie się sprawdziło, teraz mam takie samo przeczucie i mam nadzieję, że i tym razem się nic nie zmieni.Ja jakoś tak od początku ciąży miałam przeczucia na dziewczynkę, mam nadzieję, że nie mylne, a imię...Amelia (od filmu, który uwielbiamy oboje), taka mała łobuzica, w dobrym znaczeniu tego słowa, oczywiście
Mam dwie koszulki z muzzy z poprzedniego razu, takie z rozpięciami, fajnie się sprawdziły i są nadal w dobrym stanie. Zamierzam sobie jeszcze jedną taką kupić.
Madamagda, ta koszulka na pewno będzie Ci długo i dobrze służyła, bo muzzy to bardzo dobra firma...mam od nich piżamkę i bardzo sobie chwalę...
Niestety, musiałabym wstać przed 5.40 żeby poczytac forum ;-) ale potwierdzam - TO WCIĄGAJa jak tylko rano odpalam kompa to w pierwszej kolejności lecę na BB.

.Oooo, to ja się wpraszamjak macie dziewczynki ochotę to zapraszam na ptasie mleczkobo obawiam się ze inaczej wciągnę je sama
![]()

uwielbiam.