reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Druk N-9 dostajesz od pracodawcy a na wizycie lekarz Ci to wypisuje a potem oddajesz wypisany druk pracodawcy a on sie dalej zajmuje, ale Ty masz jeszcze czas, ja jestem od 10 października na L4 :-)

Aha, a pracodawca wysyła taki druk? Czy sama muszę jechać? Co prawda i tak pod koniec marca będę musiała się pzrejechać, żeby podsteplować książeczkę ubezpieczeniową, więc zapytam ;-)

Dotkass
Mi dali w zakładzie pracy jak zawoziłam L4. Moja ciaza przebiega prawidłowo, ale jestem na zwolnieniu dla dobra maluszka tak jak Ty, wiec na tym druku N-9 lekarz musiał mi troszke naściemniać :-)
Dobra ja uciekam, bede później...pa!

Ja też lecę, będę wieczorkiem, trzeba by się było pzrewietrzyć, tym bardziej, że coraz cieplej sie robi

Do poklikania później :-)

Dotkasss - dziekuje Ci bardzo za liste, juz przestudiowalam.:-)
Zakupy planuje zaczac za tydzien, bo wtedy w koncu moj Maz bedzie mial wiecej czasu, a sam chce pojezdzic ze mna i poszukac ciuszkow dla dzidzi, wozka i lozeczka i kilku innych drobiazgow.

Mnie na szczescie ominie zasilek rehabilitacyjny ZUS, z czego sie ciesze, bo pracodawca by mi nie pomogl...

Witajcie!
Wręcz nie sposób wszystkiego przeczytać tyle piszecie. Mam wrażenie, że przybyła nam bardzo aktywna majóweczka ;-)Witaj Dotkass :-)

Jestem po wizycie u gina - potweirdzona dziewczynka!!! Mąż zaniemówił!
Wszystko ok, rozwija sie prawidłowo. Muszę jednak trochę zwolnić bo rozwarcie jest już na opuszek :dry:

agusiaa gratuluje parki :-D
puchatko spełnienia najskrytszych marzeń;-)

ja jeszcze nie na chodzie wiec tylko was podczytuje...

Agusia - no to super, juz potwierdzone, ze bedzie parka.:-) Rozumiem, ze Maz zaniemowil z zadowolenia.:-D
A Ty Agnieszko na zwolnieniu jestes czy biegasz do pracy? Moze faktycznie lepiej zwolnic, choc domyslam sie, ze przy Mieszku nie bedzie to takie latwe.;-)

Agusiaa, uważaj na siebie kochana!! Gratuluję córeczki :tak::tak:

Minka, zdrowiej szybko, nie dawaj się wirusom!

reklama
Do góry