reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Polka ja tez ci podalam link na wszystkie aukcje z pieluchami zebys sobie zobaczyla i porownala ceny ...

A ja dzis bylam w sklepie Piotr i Pawel i kupilam sobie kawalek pasztetu ktory kosztuje 37zl za kilogram:szok::szok::szok:chyba mniue porabalo:sorry2: no ale tak wygladal znakomicie i jeszcze podobno bez konserwantow ze sie skusilam na kawalek:-p:-p:-p:-p

Dziewczyny, a ja mam do Was pytanie z innej bajki.

Czy cwiczycie w domu?? Macie jakis zestaw cwiczen dla ciezarnej, ktory moglybyscie polecic?? Bo ja chodzilam na basen, ale teraz odpuscilam na jakis czas, ze wzgledu na problemy z infekcja. I zastanawiam sie, jakie cwiczenia moglabym w domu wykonywac.

Dziekuje z gory za odpowiedz.:-)

Lania ja niestety nie cwicze w domu bo len jestem.Ale chyba w kazdym numerze M jak mama sa pokazane cwiczenia dla ciezarowek Na pewno w tym marcowym sa.Na allegro kiedys znalazlam plyte dvd z cwiczeniami dla kobiet w ciazy, ale nie kupilam bo chodzilam na basen.Tylko teraz jak mam zagrozenie przedwczesnym porodem to basen niestety odpada :-:)-(

Puchatko wszystkiego najlepszego zycze.Przede wszystkim zeby dolegliwosci ciazowe minely, latwego i szybkiego porodu i slicznego zdrowego dzidziusia.I zeby tesciowa Cie tak nie denerwowala.

Iwonka a ja dzis tez zaszalalam i kupilam sobie krem z kasztanow z wanilia.Kasztany jadlam kiedys i mi bardzo smakowaly ale ten krem mega slodki jest :(

Anusia kupilas te pieluszki z tego linka??Bo wydaje mi sie,ze bardzo tanie sa i ciekawa jestem jak z jakoscia??????

Iwonko, bardzo Ci dziękuje za link do allegro, chodziło mi o tamtą stronę bo dziewczyny kupowały z niego pieluszki a mi chodzi o jakość, jak wczoraj byłam w Tesco zobaczyć z ciekawości pieluszki to masakra:szok: to były jakieś duże gaziki:-D no z tetrą nie miały nic wspólnego a ja chcę prawdziwą tetrą taką 100% może macie jakieś propozycje:confused:

reklama
ja kupie kwadratowe duże pieluchy 80x80 i widziałam na allegro podwójnie tkane ale za 2,50 szt. ale moze na 10 się skuszę :tak:, lubię taką gruuuuuuuuuubą tetrę!!!!!!!!

Do góry