asiaa27
Majowe mamy'08
Łania i Pola dziękuję że odpisałyście:-). Tylko wczoraj i dzisiaj była trochę spokojniejsza ale tak mnie jakoś to zmartwiło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja dzidzia jest natomiast ostatnio strasznie ruchliwa.. i to w nocy najbardziej, az ciezko spac, ostatnio Tate po nerkach skopala.![]()
, ale moja dzidzia, ze wszystkich rozrywek, upodobała sobie kopanie w pęcherz 

i niestety biodra dalej sie rozszezac ze moje spodnie ciazowe juz mnie w biodrach cisna a ja myslałam ze wychodze w nich do konca ale jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie kupic nowe
Mi dzisiaj się śniło że wchodziłam na wagę a tam 99 kg!!!!!!!Jak wstałam to się ucieszyłam że to tylko sen:-)Nie wspomnę że coraz częściej śni mi się jedzenieNp ciasta:-)

w takim tempie, to kto wie, może i dojdę do tych 99kg 
Dziewczynki podpowiedźcie proszę, jak wstawić zdjęcie, takie jakie macie pod nickiem??
Z resztą nawet w poście też nie umiem wstawić zdjęcia :-(