reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

tak,chyba ruszyla sprawa.Ta kobieta pozwalala by jej konkubent wykorzystywal jej corke i nie jestem pewna czy inne dzieci tez:szok::szok::szok:maly akurat zaczal plakac i nie slyszalam dobrze.Co za matka z niej.Jak mogla patrzyc na kzywde swojego dziecka.Ja bym mu oczy wydrapala i w ogole...Powinna dostac dozywocie a on....

reklama
Kamilko nie zalamuj sie.tez bym gdzies pojechala ale coz.Maly troche podrosnie to wtedy:-)a tym czasem mamy cudowne dzieciaczki.Czasem kiedy lapie dola to patrze na te usmiechnieta buzke i wszystko mija:-):-):-)

Niedawno na onecie pisali o jeszcze bardziej skrzywionych osobach.Jakis szewc wmowil swojej konkubinie (kobieta ok 30 kilku lat i chyba wyzsze wyksztalcenie), ze jej syn ma jakies zaburzenia seksualne i zeby go "wyleczyc " to musi uprawiac seks z matka :szok::baffled:. Syn mial ok 12 lat. Poza tym ta kobieta miala corke, ktora ten konkubent wykorzystywal. A co najgorsze dzieciaki, rodzenstwo tez mialy uprawiac sex razem a czasem wszyscy w czworke mieli to robic (matka, konkubent, dzieci ) :szok::szok::baffled::baffled:
Az brak mi slow :angry::angry::angry:

Co za kobieta, to potwór jakiś po prostu, a ten jej konkubent... :crazy:

Kwiateczek, Twój synek jest z 4 maja? Ja mam urodziny 4 maja, pozdrowienia od cioci Oli :tak:

Nie wiem jak tacy ludzie moga chodzic po swiecie:no::no::no:
Ola-Konradek jest z 4go maja.Niedzielny chlopak;-)urodzil sie 2 tyg przed terminem.Wlasnie czytalam o porodzie Joaany.strasznie przezyla.ja tez ale nie chce mi sie juz o tym pisac.z chwila kiedy zobaczyla buzke mojego skarba zapomnialam.:-)Pozdrowienia dla cioci od Konradka:-)bedziecie razem swietowac:wink:

Witam się wieczorem!
Też oglądałam UWAGĘ koszmar, suka jedna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie teraz jeszcze rodzice którzy posłali swoje dzieci do tego przedszkola zastanawiają się czy ich dzieci nie krzywdziła.

Byliśmy w salonie podpisać furę papierów, ale odbiór auta dopiero w poniedziałek.
Samochód mąz wziął na firmę, ale będzie do naszej dyspozycji. No to teraz spokojnie można pakować się na wyjazdy.
Kupiliśmy nowego Citroena Berlingo.:tak:

Kwiateczek, fajna zbieżność dat urodzenia. U nas zresztą z maja aż trzy osoby: Mikuś, mąż i ja, tylko Maksio świętuje we wrześniu, ale za to 23. tak jak i Miki (Miki: 23.05, Maks: 23.09, obaj w piątek).

Ale to było przedszkole w Pile, tak? Jeżeli tak to dziękuję bardzo, cieszę się że Maksio nie chadza...

reklama
mm81
dla Ani "najstarszej" majóweczki wszytskiego dobrego, jutro kończy 7 m-cy:-):-):-)
to tak z wyprzedzeniem bo pewnie jutro zapomnę.
A i jeszcze jak nie składałam życzeń Aurelii, przepraszam za spóźnienie, ale to przez awarię neta.
Aurelia wszytskiego najleszego z okazji urodzin.:tak:

Do góry