iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Panna Migotka Gratulacje!
Sorry ale nie mam nawet sily pisac,jestem totalnie wykonczona.Zmykam spac.
Sorry ale nie mam nawet sily pisac,jestem totalnie wykonczona.Zmykam spac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chodzę opierając sie o ściany - co jest grane?! 

to sie usmialam z samego ranaDzięki dziewczyny za wszystkie gratki :-) No to zdrówko, właśnie chlam Redsa 330 ml o smaku cytrusowym. A co, jak szaleć to szaleć
Ja też miałam chłopaka w przedszkolu, miał na imię Jasiek i miał dość duże braki w uzębieniu:-) Raz nawet zaciągnęłam go z koleżanką do toalety, bo obiecałyśmy mu, że jak nam pokaże siusiaka, to my mu też pokażemy, co tam mamy ciekawego. W klopie zdjęłyśmy mu majtki - pamiętam tylko tyle, że pomyślałam sobie "kurka, ale on wielki"Oczywiście my mu nie pokazałyśmy (ale świnie
). Raz zamieniłam się z koleżanką na chłopaków, ja odstąpiłam jej Jaśka, a ona mi Piotrka, ale stwierdziłam potem, że nie ma to jednak jak mój Jasiek :-) Jak Jasiek zdeptał raz świeżą trawkę i poszedł za karę do sali, ja też zdeptałam, żeby iść do niego
To były czasy
![]()

ja czekam i na 12 umowilam sie z kolezanka na spacerek ma synka 5mc 
pojdziemy pospacerowac sobie moze jakas kawciaGratuluję zdanego egzaminu. Napiisz co am u arelgologa.Ja też się witam :-) Nawet nie mam kaca po tym redsie
Mąż wstał dziś 4.30, biedactwo, i właśnie jedzie do "domu" (piszę w cudzysłowiu, bo teraz tu jest jego dom), a ja wezmę chyba dzisiaj małą na kontrolę do tego alergologa. Teraz piję kawcię![]()