kwiateczek
majowa mama `08
Hannah to moze byc przez zabki lub poprostu ma dosc jedzenia
u nas kaaszki ida ciezko
a zupka ok czyli poprostu mu sie znudzily
u nas kaaszki ida ciezko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas kaaszki ida ciezko
wkleilam link na zywieniowym watku

dobranoc
).
Zobaczymy jak będzie.
Dziewczyny czy to możliwe że przez wychodzące ząbki córcia się obraziła na jedzenie. Wczoraj jeszcze mleczko i kaszki jadła, grymasi przy obiadku, a już dzisiaj nic:-( odpycha rękę. Może ją przegłodzić, bo jak narazie to wylewam kolejne partie, a obiadek ląduje w koszu?![]()
Dziewczyny dla mam ktore kupuje bobovite no i maja carrfur w poblizu jest tam promocjawkleilam link na zywieniowym watku
![]()

hej dzieczyny pomocie mi Maly nie wymiotuje od dwoch dni super ciesze sie kup tez nie robi w ciagu dnia ale ja mu nie daje mleka w dzien wogole (kasza ryz z marchewka wypija ok 0,5l picia w tym orsalit i smecta) a teraz wielkie ale wszystko jest ok je to pije zadnych kup wymiotow w nocy dostaje mleko(bo inaczej jest wojna) a rano mam taka kupe ze sie wylewa i tak od dwoch dni wszystko ok tylko ta ranna kupa myslicie ze po mleku ? a jak by dac mu np do poludnia mleko i sprawdzic czy bedzie puzniej taka kupa ? boje sie tak zrobic puzniej zadzwonie do pediatry ale wiecie jak oni podchodza. Moze byc zbieg okolicznosci i teraz na zeby bo slini sie pcha wszystko do buzi i widac ida mu zwariuje :-(
Wtedy cos czuję ze szybciutko założe pieluchę spowrotem