reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Polka, właśnie odkryłam, że miałam wyłączoną opcję oceniania zdjęć i dlatego mi się nie wyświetlało. Niektóre osoby wystawiają 1, żeby obniżyć ocenę :baffled: Co za prosiaki :-D Wklej zdjęcia zakolczykowanej Zosi :tak:

Cosmo, racja, może akurat tak ma być i znajdziecie coś lepsiejszego :tak:

My dziś jedziemy do centrum, bo ja jak zwykle na fitness lecę. Ubiorę Idze koszulkę, którą dostała od dziadka, to się ucieszy - czarna z napisem "najlepsze dziecko na świecie" :-D Bidny kupił ją wcześniej i była za mała, a potem latał ją wymieniać. Znów dziś będzie upał straszny :-p

reklama
Witam się słonecznie i gorąco,

Ami śpi, pranie już się suszy i robi się kolejne, zaraz ma przyjechać moja przyjaciółka, więc jak Ami się obudzi mykniemy na plac zabaw do parku

Cosmo dziewczyny mają rację, ja też wychodzę z założenia, że zawsze wszystko dzieje się po coś, ma swój cel i napewno stało się tak, by było lepiej, zobaczysz...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Polka, ja niestety a może i stety nie mam już konta na NK, więc nie mogę odddać głosu :zawstydzona/y:. Wciąż trzymam kciuki za pracę, oczywiście tylko w myślach, bo inaczej nic bym nie zrobiła, al,e napewno szczerze :tak:;-):-).

Witam ,pogoda faktycznie zapowiada sie ciepla choc zapowiadaja burze.Idziemy zaraz do sklepu i plac zabaw.Moj maz kupil w niedziele zamiast kaszki Bobovity to Nestle i wczoraj jej dalam na kolacje a dzis rano zielone kupsko,nie wiem czy jej dalej dawac czy nie.

witam i ja...jeśli którejś z was brak słoneczka, to chętnie się podzielę...
przepraszam, ze znowu Was troszkę zaniedbuję, ale w domku nawet nie włączam kompa, a w pracy mam już troszkę roboty, więc też nie bardzo mam jak...jednak czytać staram się na bieżąco...
u nas wszystko w jak najlepszym porządku, a nawet jeszcze lepiej, bo muszę Wam się pochwalić, ze dostałam podwyżkę....po dwóch miesiącach pracy:szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok::szok:
Mati nie ma na razie ( i oby tak zostało) żadnych dolegliwości po szczepionce, całe popołudnia aż do wieczora spędzamy na dworze, na placu zabaw lub spacerkach, bo Matik bardzo lubi spacerować po chodniku za rączkę, a jak ma dwie to radości nie ma końca...oczywiście na widok huśtawek paluszek wskazujący wyznacza odpowiedni kierunek, a słowa da da albo husiu juz mówią wszystko...

Kamilka, serdecznie gratuluję - przepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale naprawdę szczerze..
gratulacje_p.jpg

Polka trzyma mocno kciuki za nową pracę...
Vivien witaj z powrotem...
Cosmo, jestem tegosamego zdania, co dziewczyny...los na pewno szykuje dla Was coś lepszego...cierpliwości...

żeby nie było za różowo, to mam mały problemik..chyba Mati przestraszył się kąpieli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: po wielu razach świetnej zabawy w wannie, zaczynamy znowu kąpać się w misce:-( mam nadzieję, że od nowa polubi kąpiele, bo naprawdę miał z tego wiele radości i on i my....:happy:

Kathy, wszystkiego najsłodszego dla Nelci na 13-ty miesiączek...
misie_obrazki_30_192.jpg

Ostatnia edycja:
Kwiateczek, ja cały czas mam nadzieję, że ta karteczka jednak się znajdzie i dojdzie do mnie :sorry2: To tak apropos oczekiwania na pocztę :-)
Polska Poczta chyba nie lepsza od egipskiej, bo wysłałam w Egipcie z 5 lat temu kartki do znajomych i nie doszła ani jedna. One się śmiały, że pewnie nie wysłałam tylko tak gadam.:-p

Kathy, najlepsze życzenia dla Ciebie i Męża!!! :-)

reklama
Witam.
Polka ja glosowałam :tak:
Cosmo- głowa do góry, dobrze, że podnieśli cenę to nie masz dylematu czy mieszkać w takim metrażu. Znajdziesz coś lepszego, trzymam kciuki.
Idziemy na dwór/pole, wiec to tymczasem.

Do góry