• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majoweczki 2011

spokojnie, na każdą z was przyjdzie pora:P, każda będzie nie długo w domu z dzieciątkiem, chociaż wiem, że te ostatnie tygodnie są najgorsze - ciągną się w nieskończoność, jednak warto czekać.

reklama
asiorek oj teraz mi się strasznie dłuzy.. do 30 tyg. zleciało jak z procy... Teraz.. Heh.. Czas się wlecze;] Ale i tak przyjdzie pora:tak:
ppatqa tak.. od jakiegoś czasu też mam większe upławy... Wkładkę trzeba zmieniać co chwilę..;-)

A Ja dziś wizyta u gina.. Ktg, wymaz i sprawdzenie szyjki.. troszkę sie boję co powie, bo mam zagrożony przedwczesny poród.. Wezmę wypis ze szpitala i zobaczymy ...

Cześć dziewczynki :)
cisza się coś zrobiła na tym wątku...
Asiorek jak tam mała?
ciekawe co u karolq i u agi_biedronki...
mam nadzieję, że niebawem się zameldujecie wszystkie!
pozdrawiam cieplutko :-D

Melduje sie juz jestem w domu;) Cesarka straszna rzecz ale do przezycia;P Tzn moze nie sama cesarka a stan po niej;P Malutka wazyla 3750 i mierzyla 58cm wiec chyba nie taka mala;P

Karolqa - nie taka małą -a całkiem spora:):)Gratulacje i wiele radości z córeńki:) Pozdrawiam ciepło - jednak nasze dziewczyny kwiecień sobie upodobały:)

Pewnie, ze lepszy ;-)
Piękny kwiecień był,a maj... No cóż :-) Mam nadzieję, że więcej śniegu nie będzie!! ;-)

Jeszcze raz wielkie gratulacje!! :-)

A Córcia Wasza wcale nie wielkoludek :-) malutka jest :-) Wszystkie takie maluszki są maleńkie :-)
Doczekać się nie mogę aż w końcu będę tulić moje Maleństwo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry