reklama

Majóweczki 2019

Cer wspolczuje.
Witaj Zola.
Ja dziewczyny jestem po wizycie, plamienia które mam sa z polipa doczesnej, to nic groźnego, ale za to nie widac jeszcze cialka żółtego dzis jest 5tyg6dz. Za tydzien sądna wizyta.Mam juz kilka niepowodzen na swoim koncie dlatego nie mam pojecia w ktora strone to sie potoczy. Pecherzyk urosl.

reklama
Zrobili mi wreszcie to usg,akurat zgrali się idealnie czasowo z wyciszeniem mojego krwawienia(które teraz przeszło w malutkie plamienie). Widać było pęcherzyk,ale nic więcej nie mogą mi powiedzieć,nie wiedzą czy to krwawienie jest początkiem poronienia. Zrobili mi bete,jeszcze tu posiedzę więc 2 h by czekać na wynik. Ogółem pani doktor powiedziała,że muszę się skonsultować z lekarzami że swojej kliniki,by to spece od in vitro ocenili mój stan,bo w sumie oni się nie znają:/ także nadal czekam,co ze mną bedzie

Już w domu. Plamień nie ma, pęcherzyk 6,1mm-ale bez zarodka,beta 5581. Czy nie za wysoka beta jak na tak wczesny tydzień? Taka to chyba pojawia się w 5tym...
W szpitalu kazali mi jutro dzwonić do kliniki i wymusić na nich,by któryś z ich lekarzy przyjął mnie na wizytę i ocenił sytuację.

Cer, ja też bym nie martwila się wyższa beta. Miałaś transfer pojedynczy ?

Odpoczywaj jak najwięcej, mam nadzieję że to był tylko incydent który więcej się nie powtórzy

Ma ktoś dzisiaj wizytę ?

reklama
Właśnie mam pytanie robiłam bete w diagnostyce, a 48h wypadało w sobotę więc powtarzałam w innym labku ktore było otwarte. Myślicie że może być nie dokońca wiarygodnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry