Rossiczka
Moderatorka
Ja nie miałam kreski na teście dwa dni po spodziewanej miesiaczce ( więc wypilam piwo) A dwa dni później bardzo delikatna kreskaDziewyczyny mi piekne grube krechy wyszly w 24dc [emoji4] testujcie!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie miałam kreski na teście dwa dni po spodziewanej miesiaczce ( więc wypilam piwo) A dwa dni później bardzo delikatna kreskaDziewyczyny mi piekne grube krechy wyszly w 24dc [emoji4] testujcie!
No serio nie spodziewałam się, że może się udać przy pierwszym miesiącu starań, więc się obkupiłam [emoji23]No dwa lata to w sam raz u mnie by bylo ok 13 miesiecyno to tez z praca dobrze Ci sie zgralo. Testow 20[emoji23] to moze i ja zamowie :d
Pokaż pokaż!Dziewyczyny mi piekne grube krechy wyszly w 24dc [emoji4] testujcie!
Ja wg aplikacji powinnam dostać @ w ubiegłą niedzielę. Ale po porodzie nie wyregulował mi się cykl, trwał od 24 do 44 dni, więc nie mam pojęcia kiedy owu była. Wczoraj zrobiłam rano test i druga kreska tak blada, że ledwo ją dostrzegłam. Zobaczymy czy jutro będzie wyraźniejsza...Ja nie miałam kreski na teście dwa dni po spodziewanej miesiaczce ( więc wypilam piwo) A dwa dni później bardzo delikatna kreska
Znam to. My teraz czekamy do 12 tygodnia. Wie tylko i wyłącznie moja przyjaciółka.Ja wg aplikacji powinnam dostać @ w ubiegłą niedzielę. Ale po porodzie nie wyregulował mi się cykl, trwał od 24 do 44 dni, więc nie mam pojęcia kiedy owu była. Wczoraj zrobiłam rano test i druga kreska tak blada, że ledwo ją dostrzegłam. Zobaczymy czy jutro będzie wyraźniejsza...
Staram się trzymać w ryzach, bo dwa razy miałam ciążę biochemiczną. Test wyszedł pozytywny, a kilka dni później przyszedł okres. Miesiąc przed ciążą, z której mam synka była właśnie taka, która się sama usunęła. Wyszedł mi wtedy kilka dni po terminie taki słaby pozytywny test. Ogłosiliśmy radosną nowinę całemu światu, a kilka dni pozbiej wszystko musieliśmy odkręcać.. przykre to było.
[emoji173]️
U nas nikt. Jak się potwierdzi, to prawdopodobnie powiemy rodzinie 20 października. Starszak będzie miał wtedy roczek i w połowie imprezy przebiorę go w bluzkę z napisem "będę starszym bratem"Znam to. My teraz czekamy do 12 tygodnia. Wie tylko i wyłącznie moja przyjaciółka.
Super pomysl [emoji3] ale będą zdziwieni [emoji3]U nas nikt. Jak się potwierdzi, to prawdopodobnie powiemy rodzinie 20 października. Starszak będzie miał wtedy roczek i w połowie imprezy przebiorę go w bluzkę z napisem "będę starszym bratem"tak to sobie wymyśliłam...
![]()