justjestem
Moderatorka
Nie ma co ryzykowac. Teraz okres jesienny wiec wszyscy kichac beda i smarkac a Ty powinnas byc zdrowa:-) niestety na mdlosci nic nie poradze bo ja takowych nie mam ale moze dziewczyny maja jakies sposoby?
Cola...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma co ryzykowac. Teraz okres jesienny wiec wszyscy kichac beda i smarkac a Ty powinnas byc zdrowa:-) niestety na mdlosci nic nie poradze bo ja takowych nie mam ale moze dziewczyny maja jakies sposoby?
Mam ten sam problem. Mam.wrażenie ze nic nie robie tylko ciągle piore i pioreAnn dla mnie pieluchy wielorazowe to na razie kosmos, mam tyle prania, ze nie wyobrazam sobie miec dodatkowo. Bo to trzeba prac po kazdej kupie.
A tak w ogole to jak to sie spiera?
Ja czasami nie wiem czy nie wolalabym miec mdlosci zeby 'czuc' skutki ciazy, ale pewnie tak mowie bo tego nie doswiadczam :-) a tak siedze i sie zastanawiam czy wszystko dobrze sie tam toczy.póki co próbuje co się da... w pt mam wizyte u gin to mu powiemmoze on coś jeszcze doradzi
póki co mąż nakupił mi już przeróżnych rzeczy
a ja nic tylko skubne i nie moge dalej jesc
![]()