Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia;* daj znać poHej, ja mam dzisiaj wizyte na 10.30 i się zaczynam mega stresowac![]()
Trzymam kciuki, daj znać po ;*Ja idę dzisiaj ale dopiero na 15.. Do 10.30 niedaleko to już dużo stresu nie zostało a jak zobaczysz zarodek i serduszko to już będzie sama radość![]()
Piekne wiadomości ;*Już, u nas wszystko ok, fasolka ma prawie 2 cm, ładnie bije serduszko i nie widać nic niepokojącego, 8t4d wg usg, czyli podobnie jak z @ ale dalej leżę w szpitalu, nie chcą mnie za często badać, ani robić usg, bo lekarz i położna powiedzieli,że to może zaszkodzić, nam też zakaz czytania głupot w internecie. Dostałam zdjęcie z usg, chociaż normalnie nie dają, i patrzę na to cudo aż płakać się chce ze szczęścia.
Just a jak u was wygląda adaptacja? Moi chłopcy mają aktualnie taki harmonogram, że mogą być w przedszkolu od 7 do 12 ale ta 12 to punkt kiedy masz ruch odebrać, potem jest taka 2 godzinna przerwa na obiad i spanie dla dzieci, a moi nie chodzą na cały dzień. Jakbym chcia la to mogą wrócić potem od 14 do 16 ale to bez sensu więc chodzi Wiktor do 12, a najczęściej zapraszam do między 8.30 a 9 bo jakoś wcześniej się nie wyrabiam, a i dzieci mało jest rano.Ann Marcelik idzie jutro pierwszy dzien. Ale sie stresuje... na razie chyba puszczę go na 3h. On mi sie jeszcze taki malutki wydaje...
Powodzenia na wizytach dziewczyny! Ja mam swoja w poniedziałek!
Sun dawaj znac jak cos będziesz wiedziec!
Kochana to kiedy Cię wypuszcza? Dalej nic nie mówią o wyjściu? I wiadomo skąd te krwawienia skoro z maluszkiem okej?Już, u nas wszystko ok, fasolka ma prawie 2 cm, ładnie bije serduszko i nie widać nic niepokojącego, 8t4d wg usg, czyli podobnie jak z @ ale dalej leżę w szpitalu, nie chcą mnie za często badać, ani robić usg, bo lekarz i położna powiedzieli,że to może zaszkodzić, nam też zakaz czytania głupot w internecie. Dostałam zdjęcie z usg, chociaż normalnie nie dają, i patrzę na to cudo aż płakać się chce ze szczęścia.
I jak wizyta poszła?Hej, ja mam dzisiaj wizyte na 10.30 i się zaczynam mega stresowac![]()
inne wyniki też mają po paru godzinach, a na progesteron się czeka, nie wiem czemubtw dziwny ten szpital, że leżysz tak bez żadnej informacji i w ogóle. Ja bym chyba z nerwów skakała jak piłka. Jeszcze z tym progesteronem. Mi wczoraj rano pobrali krew oko 8.30, a wyniki miałam o 16.30. Więc nie rozumiem dlaczego w szpitalu musisz tyle czekać