Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pracuje w sklepiku w szpitalu. W ciągu dnia musze trochę podziwiać. Rozłożyć dostawę itp.Hej dziewczynyjak u was dzis samopoczucie ??
czy któraś z was ma prace fizyczna ?
Ja ostatnio mam tak wrażliwe zęby ze mnie też ciągle bolą i spać nie mogę :/ niby zdrowe a i tak czuję ból.Hej dziewczyny ale się rozpisalyscie.
Dopiero po 12 a ja już mam dosyć tego dnia. Najpierw wstałam o 3 w nocy z okropnym bólem zębów, potem poklocilam się z mężem przed jego wyjściem do pracy, zasnęłam, obudziłam się na siku i zaczęło mi szumić w głowie o mało nie zemdlałam, poszłam spać wstałam z okropnymi mdłościami. Stwierdziłam że dziś ten dzień przeleżę w łóżku, dawno nie miałam tak ;/..
Hej
Ja nie mam weny na pisanie. Dziś miłam usg genetyczne i wszystko ok. 2 razy podchodziłem bo za pierwszym razem tylko plecy było widać. Wiec dziecko roazja się dobrze lekarz nawet paluszki przeliczył hehe. Mam płytę CD z nagraniem i dziś pierwszy raz słyszlam serduszko. Wiec u mnie wszstko ok. Postaram się być teraz na bieżąco bo ostatnio tylko z doskoku a wątek patrze się rozwija.
Witam nowe majówki