Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ann, moja cora od wrzesnia chodzi do przedszkola i znow mamy kryzys. Spedzila ponad tydzien w domu ze wzgledu na chorobe i od dwoch dni placze jak zostawiam ja w przedszkolu. Nauczycielka mowi, ze trwa to chwile, a potem caly dzien sie bawi. Niemniej mloda codziennie mowi, ze nie chce isc, jak pytam dlaczego to mowi, ze bedzie jej smutno. Podlamalam juz sieMarta ja zazwyczaj nie przepadam za czekoladą. Zdarza mi się zjeść koste w gościach lub przy innej okazji. Ale w ciąży to ja potrafię zjeść tabliczkę kokosowe czekolady na raz nie codziennie haha bo bym już się toczyła. Ale takie akcje mam tylko w ciąży.
Roki_1991 i tak jest najlepiej. Idę poczytać zaraz relacje twoja.
Just ten milkyway? Daj znac czy smaczny, ja uwuelbiam z dziecinstwa ten smak.
Ja miałam marny dzień. Jakoś chyba czas jesiennego przesilenia tak na m ie zadziałał i to przedszkole. No ale jutro nowy dzień musi być lepiej. Codziennie prawie słucham serduszka. Już sie uzaleznilam chyba.
@roki_1991 @Ann_ ja wiem ze wieksze dziewczyny tez spokojnie moga znalezc ale ja nie potrafie.
@justjestem tak... nie wiem gdzie szukac. Tzn wydaje misie ze raz zlapalam pomiedzy pepkiem a spojeniem ale nie mam pewnosci. Jakos nigdy nie przyuwazylam gdzie ten lekarz szuka malucha tylko patrzylam w monitor i po prostu nie wiem.
Szukalam wg tych 3 kropek u dolu brzucha ale chyba jestem ulomnaalbo druga opcja ze serduszka nie ma, dzis sie przekonam.