Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie też mnie zdziwiło zachowanie tej kobiety bo z jej opowiadań to ona też nie była rodowita belgijska kobieta tylko przyjechała tam bo poznała faceta przez internet. Więc zrobił się z dziada panmade myślę, że szef nie ma wyjścia. Skoro piszesz, że jest w porządku dla kobiet w ciąży to powinno być dobrze. Nie martw się. Tak jak piszesz lepiej dać znać wcześniej. Może coś zaplanować.
Ania199 ale ludzie potrafią być okropni. Tylko dlatego, że mają pieniądze [emoji26]
No właśnie też mnie zdziwiło zachowanie tej kobiety bo z jej opowiadań to ona też nie była rodowita belgijska kobieta tylko przyjechała tam bo poznała faceta przez internet. Więc zrobił się z dziada panpieniądze do głowy uderzyły
![]()
Witajcieminęło sporo czasu odkąd pisałam ostatnio, staram się codziennie coś tam czytać, ale kiepsko mi to wychodzi
![]()
Jesteśmy już po roczku mojego synka, było fajnie, Młody dostał dużo zabawek, więc się dużo bawi samjeśli chodzi o ciążę to wszystko ok, jedynie w dzień imprezy się sama nadzwigałam mebli i mnie brzuch bolał wieczorem i następnego dnia. Głupia ja. No i zwymiotowałam kiedy dmuchalam balony [emoji23] na wagę nie wchodzę, wolę nie myśleć co tam może się ukazać, bo jem non stop...[emoji87]
Ja USG prenatalne mam 12.11 więc jeszcze kupa czasu. Swoją droga, słyszałyście, że sejm uchwalił ten dzień jako wolny od pracy? Mam nadzieję, że moja wizyta się odbędzie!
Jestem ciągle przeziębiona i tak już się bujam od tygodnia, a w poniedziałek mały ma mieć szczepienie. Zobaczymy jak to będzie.
Buziaki![]()
Witajcieminęło sporo czasu odkąd pisałam ostatnio, staram się codziennie coś tam czytać, ale kiepsko mi to wychodzi
Jesteśmy już po roczku mojego synka, było fajnie, Młody dostał dużo zabawek, więc się dużo bawi samjeśli chodzi o ciążę to wszystko ok, jedynie w dzień imprezy się sama nadzwigałam mebli i mnie brzuch bolał wieczorem i następnego dnia. Głupia ja. No i zwymiotowałam kiedy dmuchalam balony [emoji23] na wagę nie wchodzę, wolę nie myśleć co tam może się ukazać, bo jem non stop...[emoji87]
Ja USG prenatalne mam 12.11 więc jeszcze kupa czasu. Swoją droga, słyszałyście, że sejm uchwalił ten dzień jako wolny od pracy? Mam nadzieję, że moja wizyta się odbędzie!
Jestem ciągle przeziębiona i tak już się bujam od tygodnia, a w poniedziałek mały ma mieć szczepienie. Zobaczymy jak to będzie.
Buziaki![]()