reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Synusiowie są najfajniejsi ja gdybym miała wybierać to bym chciała drugiego [emoji6][emoji4] ale wiadomo że płeć to najmniej istotna sprawa najważniejsze żeby baby było zdrowe [emoji4]
Dokładnie ! Hehe bo zwykle tak jest że synusiowie są mamusi a córeczki są tatusia [emoji7] dlatego chciałabym córeczkę , żeby mieli ze sobą więź i żeby mój D poczuł taka miłość córeczki bo syna chciałby, bo wiadomo jak to facet granie, wspolne tematy itd. Dlatego pod tym względem wolałabym córeczkę [emoji6] ale co mi będzie dane to przyjmę [emoji173]

reklama
Hehe no jakbym miała trzech to tez bym miała dość [emoji12]
No należy Ci się ta dziewczynka jak nic !! Trzymam kciuki za dziewczynkę [emoji136]
Czytałam, ze najlepiej przed owulacja o dziewczynkę się starać a nie w trakcie i żeby kobieta nie dochodziła bo wtedy zmienia się środowisko kwasowo-zasadowe , które sprzyja męskim plemnikom [emoji5]

U nas tak było. [emoji173]️ na 3 i 2 dni przed owu bez orgazmu. pH na poziomie 4-4,5 więc odpowiednie niby dla babskich plemniczków, ale zobaczymy. Co ma być, to będzie. Ale na wszelki wypadek nastawiam się na Kubusia [emoji23]

Ja bym chciała chłopca <3 [emoji3] ale gdyby była dziewczynka to tez super [emoji3]
Moja teściowa gdyby się dowiedziała, ze będzie miała wnuczkę to chyba by wpadła w euforię [emoji23] ma już 5 wnuków i liczy, ze w końcu „damy” jej wnuczkę [emoji23][emoji23]

U nas tak było. [emoji173]️ na 3 i 2 dni przed owu bez orgazmu. pH na poziomie 4-4,5 więc odpowiednie niby dla babskich plemniczków, ale zobaczymy. Co ma być, to będzie. Ale na wszelki wypadek nastawiam się na Kubusia [emoji23]
Może akurat się uda . No ale to tez nie jest zapewne na 100% bo w tym biorą też udział inne predyspozycje , więc nie wiadomo jak to się tam pomieszało [emoji1]

Ja bym chciała chłopca <3 [emoji3] ale gdyby była dziewczynka to tez super [emoji3]
Moja teściowa gdyby się dowiedziała, ze będzie miała wnuczkę to chyba by wpadła w euforię [emoji23] ma już 5 wnuków i liczy, ze w końcu „damy” jej wnuczkę [emoji23][emoji23]
U nas w rodzinie tylko my mamy dzieci z moim M. i to dwóch chłopców, więc mamy dość duże parcie na córkę z każdej strony [emoji23]
U mnie siostra mojego D ma 5 dzieci (3 dziewczynki 2 chłopców) więc pewnie bez różnicy co u nas wyjdzie [emoji12] a moja mama to jej bez różnicy he [emoji6]

To tak jak ja [emoji4] niby wyluzowana a cały czas myślę o tym i nikomu nic nie mówię, żeby jak to sie mowi "nie zapeszyć" . Ale to cały czas na naszym forum siedzę to czytam takie rzeczy ciążowe właśnie, albo imiona sobie powybierałam żeby mieć tylko kilka do wyboru heh [emoji33] [emoji23]
Aaa, ja też tak mam [emoji23] [emoji87] Niby wszystko jedno, niby na luzie, ale jak już teraz tak konkretnie do tego testowania doszło, to jednak muszę się przyznać, że bardzo mi zależy i byłabym przeszczęśliwa. Nikomu też nic nie mówię, nawet w tajemnicy przed narzeczonym testuję. Tak myślę czy by tego kolejnego testu jutro już nie zrobić zamiast w środę... [emoji12]

Aaa, ja też tak mam [emoji23] [emoji87] Niby wszystko jedno, niby na luzie, ale jak już teraz tak konkretnie do tego testowania doszło, to jednak muszę się przyznać, że bardzo mi zależy i byłabym przeszczęśliwa. Nikomu też nic nie mówię, nawet w tajemnicy przed narzeczonym testuję. Tak myślę czy by tego kolejnego testu jutro już nie zrobić zamiast w środę... [emoji12]
A nie lepiej pójść na betę... Będziesz wiedziała od razu po co czekać na te kreski na teście. Czasem bardzo późno się pojawiają. Ja osobiście polecam testy z Rossmann u mnie bardzo szybko się pojawiły kreski. Prawie tydzień przed @ i betę miałam raczej malutka bo tydzień później była 116.
1533926903003.jpg

Załączniki

• 1533926903003.jpg
    1533926903003.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 358
reklama
Do góry