Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to samo kochana zgaga to moja dolegliwość ciążowa która już chyba nie ustąpiJa każdego wieczoru mam zgage, pali mnie w przełyku, a jak się schylam to czuję, że może mi wszystko wypłynąć na zewnątrz. Nawet pić się boję wieczorem. Jak leżę to też mi nie dobrze. Widać pociecha jednak kudłata będzie. Szczotkę porzadną na start muszę nabyć.
Mówią że jak kobieta ma zgage to maluszkowi rosną wlosy a im czestsza tym dzidzia bardziej kudłata będzie hihi@Franka84 dlaczego mówisz, że kudłata?
Hmmm, u mnie się to nie potwierdziło, cora miała długie czarne włosy, a ja do tej pory nie wiem co to jest zgaga. Także z tym powiedzenie, jak z innymi, zawsze jest 50% szans że się sprawdzi ;pMówią że jak kobieta ma zgage to maluszkowi rosną wlosy a im czestsza tym dzidzia bardziej kudłata będzie hihi
Jestem tego samego zdaniaHmmm, u mnie się to nie potwierdziło, cora miała długie czarne włosy, a ja do tej pory nie wiem co to jest zgaga. Także z tym powiedzenie, jak z innymi, zawsze jest 50% szans że się sprawdzi ;p