porcelana
Fanka BB :)
Tak nie chcę tej bety jeszcze robić... Aaaa [emoji43]Ja tam widzę cień. Zrób ta betę dla pewności.
Muszę się w ogóle jakoś wymknąć podstępem, nie chce póki co nic K mówić. Labo od 7.30 otwarte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak nie chcę tej bety jeszcze robić... Aaaa [emoji43]Ja tam widzę cień. Zrób ta betę dla pewności.
Normalnie tajną akcja służb specjalnychTak nie chcę tej bety jeszcze robić... Aaaa [emoji43]
Muszę się w ogóle jakoś wymknąć podstępem, nie chce póki co nic K mówić. Labo od 7.30 otwarte.
Widzę :* beta dla pewności ale też myślę że można już gratulowac [emoji4]Test sprzed 10 minut.
Już sama nie wiem, co o tych testach myśleć [emoji43] Chyba mnie ta beta dzisiaj nie ominie. Zobacz załącznik 890483
Jest druga kreska, więc idziesz na bete [emoji6]Test sprzed 10 minut.
Już sama nie wiem, co o tych testach myśleć [emoji43] Chyba mnie ta beta dzisiaj nie ominie. Zobacz załącznik 890483
Na pierwszym zdjęciu nic nie widziałam, ale na drugim widzę!!!!
Dżasta jakim cudem jeszcze 10 dni do testowania? Ale ty się ociągasz kochana. Najwcześniej za 10 dni możesz testować? Ja wciąż trzymam za was kciuki Dżasta i Porcelana!!!
Ps. Oczywiście trzymam za wszystkie starczki, ale Dżastę i Porcelanę trochę poznałam.
Test sprzed 10 minut.
Dla dziewczynki: Antonina albo Tola (tu trwa spór)
Dla chłopca: Jakub (przynajmniej na inne imię nie wpadłam jeszcze)