Jaska.JDM
Fanka BB :)
Ja dopiero 17.12Dzień dobry. Jakieś wizyty w tym tygodniu? Moja dopiero 30 grudnia więc chętnie poczytam co u was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero 17.12Dzień dobry. Jakieś wizyty w tym tygodniu? Moja dopiero 30 grudnia więc chętnie poczytam co u was
Łącze się w bóluO losie, moja 3 latka też u nas koczuje, +2koty które zimą wracają jak bumerang co je wykopię z łóżka. Noc to jakaś wielka gra w tetris na łóżku...
Też w środę wizytujęU mnie dziś 15+5 a wizyta za 2 dni![]()
co prawda w międzyczasie zaliczyłam tydzień w szpitalu gdzie robiono mi usg ale od wizyty u mojej Pani ginekolog mija już miesiąc, mam nadzieję że wszystko będzie ok a i może dowiem się jakiej płci jest moje bejbi.
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki [emoji4]
Ojj mój 2.5 latek nawet na siłę nie da się przenieść do naszego łóżka. W nocy spać nie mógł to go przynioslam do nas, darl się jak opętany że on chcę do swojego łóżeczka [emoji1787] musialam się z nim położyć w lozeczku 70x140 cm [emoji23] chyba mu w koncu nowe muszę kupić chociaż nie planowalam do maja [emoji1787]To ja nie sypiam bo mój 3latek ma ostanio faze na spanie z nami, nie wiem czy czuje ze mama bedzie miala dzidzie bo narazie mu nie mówiłam nic . I tak śpimy we 3 gdzie on się wyklada przeciez na całe łoże , a ja ciągle plecami do niego bo juz się zdazylo, że kopnął mnie w brzuch przez sen.
Też w środę wizytuję
My już znamy płeć, ale chciałabym się upewnić na tej wizycie, że dziewczynka jest dalej dziewczynką.
Ooooo zazdroszcze ☺ Moja 5latka usypia w swoim łóżku ale i tak nad ranem przechodzi do nasOjj mój 2.5 latek nawet na siłę nie da się przenieść do naszego łóżka. W nocy spać nie mógł to go przynioslam do nas, darl się jak opętany że on chcę do swojego łóżeczka [emoji1787] musialam się z nim położyć w lozeczku 70x140 cm [emoji23] chyba mu w koncu nowe muszę kupić chociaż nie planowalam do maja [emoji1787]
Tak, ja mam to samoJa mam wizytę w sobotę - 7.12.
Mam nadzieje, ze poznam wreszcie płeć
Dziewczyny... gdy położę się na plecach, czasami w dolnej części brzucha mam takie lekkie, twarde wybulwienie, które się delikatnie ruszaCzy możliwe, że to dzidziuś? Dodam, że jestem szczupła i mało widać mój brzuszek... To moja druga ciąża... Pierwsze dziecko urodziłam dokładnie 5 lat temu i nie pamiętam kiedy poczułam pierwsze ruchy
![]()