Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj straszne... i to czasem jak leżę...Dziewczyny tez męczą Was zawroty głowy? Kurcze... jak długo stoję to mam chwilami takie uczucie bujania aż...
Często tak jest. U mnie na IP dwa razycim wyszla szyjka 3 cm a u mbie u lekarza boisko 4 cmJa już po USG trochę śmiać mi się chcepierwszy raz robiłam USG u mnie w przychodni lekarz miły sympatyczny ale dzięki mnie że jemu szyjka wyszła 43 a mojej 29 ostatnio
grunt że mały się rusza i serduszko bije prawidlowo
![]()
identycznieA ja mam spokój bo mi nigdy nie mówi ile ma szyjka, tylko mówi : szyjka długa, zamknięta![]()

zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają A ja mam spokój bo mi nigdy nie mówi ile ma szyjka, tylko mówi : szyjka długa, zamknięta [emoji1787]
Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje [emoji16]
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia [emoji2357]Zobacz załącznik 1089523Zobacz załącznik 1089523zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają [emoji2357]... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu![]()
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie. Została biała farba a na główną ścianę daliśmy lazurowy![]()
Ten domek z ptakami to moje dzieło z masy solnej.![]()
malowaliśmy kuchnie ( tu było najwięcej roboty i sprzątania ) , wymiana drzwi w całym mieszkaniu i zostało malowanie naszej sypialni - na to już nie mam sił ale z drugiej strony tu będzie kącik dla małej wiec mi zależy.@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie.
pewnie ty bo masz wprawęCiekawe , która się pierwsza rozpakuje![]()
superTen domek z ptakami to moje dzieło z masy solnej.![]()