Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zabronił mi też wychodzić na zewnątrz.
Dzwonił przed chwilą, że jest strasznie ślisko i że się połamię. :-( A miałam w planie dzisiaj spacerek. Wczoraj byliśmy u jego babci z małym prezentem i życzeniami, to mnie trzymał, podtrzymywał jakbym pijana była.
Jak jajeczko mnie traktował, ale przynajmniej nie zaliczyłam gleby. 
chociaż jak na razie leciutko -3 i troszkę śnieżek sypie
wybrałam się z rana po świeże bułeczki:-)
zobaczymy czy uda się nie popękać
:-) weszliśmy też do wózkowego i wypytałam o model na który się zdecydowałam to jest edycja limitowana więc rzadko mają w sklepach a akurat dziś przywiozą pokazowy model więc jedziemy pomacać i chyba się zdecydujemy

oczy szczypią, gardło boli, kaszel doszedł (całą noc szczekałam), nos zapchany (nic nie pomaga)
wypociłam się troszkę po pyrosalu i apapie ;-) mąż mnie macał czy nie gorączkuję, nie gorączkowałam z tego co kumałam przez sen ;-) a spać poszłam już o 20:30
będą dzwonić jak nie naprawią
trzeba będzie zabierać dzieci ;-) dwa lata temu było podobnie, ale wtedy było -15 w dzień ;-) dzisiaj -3, więc prawie tropiki ;-)
pierogi ruskie ach Aśku jadę do ciebie na obiad![]()
zapraszam
ale przyznam, że robię lepsze od mojej mamy ;-) tak więc może warto poczekać aż się zmobilizuję do lepienia 
U nas spadł śnieg
Ale tylko troszeczke
Dziś na obiad naleśniki z owocami i bitą śmietaną , mniam

Zapewne śnieg spadnie na Wielkanoc