• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Oj a ja dzis klapnieta... Remont w pelni, spimy w trójkę w przedpokoju narazie. Wzięlam farby duluxa kolory swiata i jestem bardzo zadowolona. Kolorki identyczne jak na probnikach, sa sliczne :) W sumie z jedna puszka mieliśmy problem, bo chyba jakas stara sie trafila, jakies grudki i strasznie smierdzi. A wujek-malarz zamiast od razu powiedziec to juz raz machnal sciany. Moglam podjechac do skkepu i by mi wymienili na nowa, no ale nic juz pokoj pomalowany.
Maz mnie rano wkurzyl, bo obiecal wczoraj ze obkleji folia lazienke, a ze skoczyl wieczorem do kumpla to mial to rano przed malarzem zrobic, no i co? Prosilam zeby wstal kilkakrotnie, az sie wkurzylam i sama zaczelam bo malarz mial byc za moment... I jak wstal to sie ostro pogryzlismy. Na szczescie juz emocje opadly i jest ok. Ach te chlopy!!! Z nimi źle a bez nich pewnie jeszcze gorzej :)

reklama
a ja dzisiaj kompletnie bez sił.. przyplątało mi się jakieś grypsko.. od wczorajszego wieczoru się strasznie męcze, głowa to mi mało nie odpadnie z bólu.. kompletnie nie mam siły wstać.. czekam na męża i jedziemy na pogotowie.. sama raczej nie dam rady, nie wiem co mam brać.. paracetamol nie dziala..

MILENKO zdrowia, zdrowia! Rano w radio mówili, że sezon grupowy dopiero przed nami :dry:

Serniczek upieczony :-D czeka mnie jeszcze placek ze śliwkami na maślance ;-) zabierałabym się teraz, ale głupia cipa ze mnie ;-) zapomniałam kupić proszek do pieczenia :-D i tak muszę skoczyć do miasta, pojemniczek na siuśki kupić ;-) bo jego też nie kupiłam :-D

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

Asku skąd ja znam brak pojemnika na siuski w domu....
Dlatego nauczona doświadczeniem kupiłam pare zeby starczyło do konca ciazy.
Ostatnio jak szlam na badania to zapomniałam nasiusiac i musiałam zrobić na drugi dzien, ehh skleroza ciążowa... ;)

Witam Majóweczki:) mam termin na 23 maja:) Mogę się do Was przyłączyć?:) nie mam z kim pogadać o tym cudownym czasie, a na forum zawsze można się wygadać:-)

Witam :-D Jestem padnięta, poszłam spać po 23 wstałam o 5, zaś muszę iść na przeklęte badania bo ostatnio nie nasiusiuałam do kubeczka i zrobiła mi tylko glukozę i z krwi, ale widze, że nie tylko mi się to zdarza Dzisiaj mam do odebrania wyniki z testu obciążenia glukozą, ciekawe jakie będą ;-) Aż się boje :-D A podobno u niektórych jest zaraz przy badaniu wynik z glukozy :baffled:

Nela jasne, że możesz przyłączyć :tak: Witaj w naszym gronie :tak:

Ja też witam z rana :tak:

Czekam na otwarcie labo ;-) siuśki mam z drugiego sikania :sorry: o nasikaniu do pojemnika przypomniałam sobie jak siknęłam ostatnią kroplę... Wizyta we wtorek, więc z drugiego sikania wzięłam ;-) mam nadzieję, że badanie wyjdzie ;-)

Głodna jestem ;-) po badaniach pojadę na zakupy i zrobię sobie super śniadanie :-D
Na obiad sushi :-) urodzinowe ślubnego ;-)

Tapeta położona :tak:

NELA witaj, witaj :tak:

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

Brak słońca zdecydowanie mnie dobija.....dzisiaj wychodzę z domu,dość siedzenia ,idę na ploty....jutro wielkie zakupy,przyszedł zwrot podatku zamierzam poszaleć,wczoraj na kolację zjadłam koreczki śledziowe,a potem poprawiłam nutellą ,super papu ,polecam.

reklama
Witam u mnie już troszkę lepiej - leczę się sama :)
Po raz kolejny zawiodłam się lekarzem.
Lekarz który dopiero po kilku minutach od początku wizyty kapnął się, że rozmawia z ciężarną - gdybym mu tego nie powiedziała to by chyba nie wiedział do końca wizyty :-( jego rada ''grypę już pani miała napewno nie raz więc wie pani co trzeba robić'' :-D

ledwo powstrzymałam męża, który chciał wejść potem do niego jak się dowiedział o tym ;-)
dobrze, że dzisiaj piątek! jeśli jutro dojdę do sił to zamierzamy z mężem jechać po łóżeczko.. kolega polecił nam jakiś sklep gdzie kupimy praktycznie wszystko za niewielkie pieniądze, ponoć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry