martyyyyna
Fanka BB :)
Ja miałam zamiar kupić taki z Ikei za 80 zł. Bodajże Sniglar. Tylko ja nie mogę podróżować a mężowi samemu nie chce się jechać aż do Wrocławia. Więc zamówię chyba na allegro trochę drożej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Remont dobiega końca, trzeba posprzątać
Muszę Was ogarnąć bo nie wiem co tu się dzieje
Zakupiliśmy z mężem rożek i pościel, rożek kupiliśmy w pepco a pościel na allegro, czekam aż mi przyjdzie :-) Za niedługo będziemy jeździć za resztą rzeczy , bo ja nic praktycznie nie mam :-(
A z tą cukrzycą to powiedział ze jest okej bo norma jest do 140, ale nie zaszkodzi jak troche przystopuje ze słodyczami
W szkole mi idzie dobrze, nawet nauczyciele są zadowoleni. Jak mi się nie chce iść to nie idę , ale to nadrabiam sprawdzianami 
dziękiANITAJAS ja mam przewijak jeszcze po Mrówku ;-) nie pamiętam gdzie go kupowałammam mniej więcej w tym stylu ---> MAMO-TATO PRZEWIJAK NA ŁOŻECZKO USZTYWNIONY 70cm (4016219142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
na początek będzie na komodzie, później być może na łóżeczku ;-) tak miałam przy Mrówku ;-)
Rozważałam taką opcję, ale te na stelażu są z wanienka? A mi wanienka niepotrzebna, bo już posiadamAnitajas kupilam przewijak skladany taki na stelazu. Mieli je wczesniej w ikei, ale wycofali i na szczescie udalo mi sie znalezc u polskiego producenta o niebo lepszy niz ten z ikei. .
A u mnie cukry poszły w górę, ale za to brak ketonów. Nie wiem, czy się cieszyć, czy cóśU mnie cukry w normie. Dzis przekroczylam na 124, bo zjadlam 8pierogow z miesem z skwarkami i cebulka. Mialam takiego smaka, ze nie moglam sie powstrzymac. Mnie caly czas wychodza ketony i troche sie martwie, bo jem wiecej niz w tej diecie jest rozpisane a ketony ciagle sa. W poradni mowili, ze to oznacza, ze za malo jem i dziecko jest glodne. .
mały przeszczęsliwy że wyswobodził się z ciepłych ubrań i mógł szaleć ale co z tego jak rano muszę go na nowo naubierać zimno szron na trawie a później taki skwar

ale weekend ma być ponoć deszczowy
:-( szkoda :-(
już do szkoły ...
czyli jeszcze dwie godzinki ;-) w zasadzie to krócej, bo o 11 muszę już być u mechanika
więc niedługo wybywam ;-)