wichurka82
Fanka BB :)
Dziewczyny czy oglądaliście gdzieś juz filmiki z porodów? Jak nie to nie oglądajcie. Ja obejrzałam i żałuje. Siedzę i panikę sieje. Mężowi zapowiedzialam ze zamieniamy sie i rodzi on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nawet dobrze, na moim osiedlu było tak sucho, że czuło się kurz w buzi przy oddychaniu
niech troszkę nawilży ziemię i niech robi się zielono ;-)
my na szkole rodzenia mieliśmy oglądać, ale akurat mąż był w delegacji, więc nie obejrzeliśmy ;-) niestety przed narodzinami Mrówka zobaczyłam w jakimś programie ;-) i sama byłam przerażona ;-) ale generalnie powiem ze tak źle nie jest ;-) bóle mogą być najgorsze i wymęczenie organizmu, ale sam poród jako wypchnięcie dziecia nie boli ;-) upadłaś kiedyś na sali gołym kolanem i spiekłaś sobie kolano? szczypało? tak właśnie mogę podsumować moment narodzin
tak mi koleżanka opowiedziała i jak rodziłam Mrówka, jak poczułam to pieczenie, wiedziałam, że jest już bardzo z górki 

uwielbiam oglądać porody chyba pojdę na położnictwo;-)
po południu na urodzinki do babci M będą ciasta ciasteczka i inne pyszności niach niach niach
A chcieliśmy grila robić :-(

Emi chora bidulka ale juz z nia lepiej ;-);-)
z tym wyjazdem nie martw sie moj maz tez czesto wyjezdza pewnie 2 tyg. po mojej CC znow wyjedzie na 3-4 tyg. 
bedzie dobrze ;-)