Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

diabliczka ciekawe jaka dzis nas czeka nocka ?![]()
iza_marta ja mam poprane i pochowane maż wyciagnie jak wrocimy ze szpitala ;-)
chociaż ostatnie są same takie...wzięłam wieczorem nospę i poszłam do wyrka :-( spałam oczywiście z przerwami na siku ale nie było źle...gdyby nie ta tabletka to nie wiem. Ale wczorajszy dzień i wieczór katastrofa...Rano się obudziłam i nasłuchiwałam ruchów z paniki bo zawsze mnie robaczek budzi z ranca :-) No i dostałam skurczu łydek :/
nie stresuj się i rzeczywiście podrzucaj małą jak najczęściej, TY sobie odpoczniesz , zrelaksujesz sie. Tylko uważaj żeby Ci nie rozpieścili 

małej tak jak kiedyś wspominałaś :*
mi podbrzusze boli już od dobrego tygodnia albo i dłużej w tym 2 dni totalnej przerwy...

o Cię kręcę 

Trzymam kciukasy
już się obawiałam o cukrzycę ale jakoś przeszło...potem brak apetytu a teraz? Masakra ile bym jadła ...i taka mieszanka
bym powiedziała że początek ciąży 
a teraz codzienne śniadanie to musli z owocami
tak mi tego potrzeba że szok...Jak zwykle na zewnątrz szaro i ponuro...Jutro miałam iść do szkoły rodzenia na jedną wizytę do innego szpitala bodajże o połogu, ale nie wiem co robić bo mam umówioną wizytę z położną w domku . Ma do mnie wreszcie przyjść...Z czego zrezygnować? Położną mogę przełożyć...sama nie wiem...muszę się zastanowić

ja na prawdę nie mam co włożyć :-( i mam mega problem :/ A przecież nie mam zamiaru kupować

ciemno jak nie wiem co...ledwo złapałam za gril bo by chyba poniosło to małe cudo