nadzieja1984
Fanka BB :)
nie wytrzymam chyba - jadę na betę- czy lepiej jutro rano??
Z tego co napisalas robilas bete w czw wieczorem to lepiej zrobić dziś wieczorem :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wytrzymam chyba - jadę na betę- czy lepiej jutro rano??

Tak czy inaczej trzymam kciuki aby Twój mąż zatęsknił przez ten za Tobą i żeby było tak jak mówisz...
2,5 miesiąca, kochana dotrzecie się na pewno! A długo razem mieszkacie?Hej, łosoś pieczony czy gotowany jest jaj najbardziej polecany, nie można surowego i wedzonego... ;-)

We wszystkich ksiazeczach ciazowych Losos jest na 1 szym miejscu jako zdrowa I bezpieczna ryba w czasie ciazy. Oprocz oczywiscie surowego I wedzonego (wedzenie nie zabija wszystkich bakterii, ktore moga byc niebezpieczne w ciazy)I jak go pieczemy czy smazymy - musi byc calkowicie przepieczony - zero surowizny!!!
Czy kazali mi je zamykać czy otwierać... Aż męża zapytałam i on mówi to samo co Wy...
że miałam je zamykać...
Także przepraszam za wprowadzenie w błąd, dobrze z drugiej strony że poruszyłam ten temat bo człowiek nieświadomy by pojechał rodzić drugie dziecko... ;-)