reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

CzekamyNaIgorka :) co do ciuszkow za duzo niepowiem :) bo dis sama bylam dokupywac :)
Jak narazie mam 5 szpiochow dla noworodka ale myszle ze jeszcze sie skusze i cos dokupie moze ze 2 - 3 spiochy. Pamietam przy pierwszym dziecku te ciuszki dla noworodkow uzywalam przez 2 tygodni tylko, nie wiem jak bedzie tym razem moze chwila dluzej (bo mam ciecie cesarskie tydzien wczesnie niz z pierwszym dzieckiem) :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mimi ja mam 4 pary śpioszków w tym jedne welurowe na wyjscie do lekarza, 5 kaftaników i 5 koszulek, jeszcze dzisiaj wybieram się coś dokupić. Na 56 cm dużo nie kupuję, tylko 2 zestawy, bo nie wiem jakie się urodzi. Te 62 cm niby jest na 3 - 6 miesięcy, ale nigdy nic nie wiadomo ;-)

CzekamyNaIgorka :) to sorry myszlalam ze to dla noworodkow :) 62 :)
U nas to pisze tylko dla noworodka czy tam od 0-3 miesiecy, to nieznam jak to w cm :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczynki...
Ja nadal chodzę i stękam, ze jeszcze nie rodzę, chociaż samopoczucie coraz lepsze. Dużo spacerów i sprzątania, a jakoś lepiej się czuję w ostatnich tygodniach:tak:. Może jestem bardziej dotleniona?
Waliza spakowana i gotowa na wyjazd, nawet przekąski suche dla męża są :-D
Ale skurcze przepowiadające codziennie, zazwyczaj w nocy lub wieczorem:-(. Wczoraj przez 3 godz twardniał mi brzuszek, nie mogłam znależć pozycji, ale wiedziałam, że to nie to:no::wściekła/y:, bo po pierwsze nieregularne, a po drugie nie bolało jak na miesiączkę.:-(
Dzisiaj wyspana i zaraz biorę się za prasowanie koszul męża póki mam siły na to :-)
A jutro wizyta...

Ja się z ciuszkami w szafie nie mieszczę, od kuzynki dostałam, sama nakupiłam też dużo. Zwariowałam na punkcie mojego maleństwa, wczoraj jeszcze pampersów podokupywałam...

Jaranti mnie za to koncówka męczy :-D Ciuszków dzisiaj podokupowałam w Textilu i zapłacilam 169 zł :-D a praktycznie wszystko za 10 - 12 zł :tak: Mąż przyjdzie z pracy, zobaczy rachunek to mnie zabije :-D

Mimi to mnie wlasnie w szkole rodzenia mowili, zeby nie uzywac spirytusu i ze juz sie od tego odchodzi. Asia pisala, ze uzywala pudru. Szczerze to nie wiem co mam z tym pepkiem robic i co uzywac ;).
\

Witam. Co do pępka to po kąpieli osusz pępek i popsikaj octeniseptem i to wystarczy :) Jestem już po :-D Pępuszek odpadł i ładnie się zagoił :-D

reklama
Do góry