wichurka82
Fanka BB :)
Mój maz ma taka prace ze nie wiem czy jak sie zacznie to bedzie mógł tak sobie sie zwolnić czy czekać aż skończy mu sie służba...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jak Ty sie czujesz ??

No to współczuję :-( Ja bym się strasznie bała być sama. Ale takie życie... Mojemu mężowi na szczęście powrót z pracy zajmie max 15 minut przy korkach.martyna eh ja zaciskam nogi bo mojemu mężowi poworot do PL zajmie 48h![]()
jaranti aktywosc przed porodowa Ci sie włączyla ;-)

Andzia 160281 wlasnie sprawdzilam, ale u nas niemaja takiego czegos w sklepach, moge zamuwic przez internet ale sie nieoplaca, za mala buteleczke 17$, to ja zostaje przy tych serwetkach ze spirytuszt from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jaranti pożycz trochę energii![]()
Mimi Octanisept można stosować codziennie. Mój mąż to stosował na tatuaże, żeby się szybciej goiły![]()
Andzia jak maleństwo ? Wszystko w porządku ?
Zrobiliśmy też TSH z obawy że może po mnie odziedziczyć chorą tarczycę ale na szczęście wynik jest dobry (podobno chłopcy rzadko przejmują od matki). Na początku maja czekaja nas wizyty u ortopedy i okulisty oraz szczepienie a na początku czerwca wizyta u laryngologa. Teraz jestem na etapie załatwiania wszystkich dokumentów do becikowego
normalnie przesada ile trzeba mieć wszystkiego aby otrzymać 1000 zł
żyjemy w takich czasach że powinien wystarczyć dowód osobisty i akt urodzenia dziecka ale nie bo po co przecież świeżo upieczona mama ma od cholery czasu żeby jeździć po urzędach i wszystko załatwiać
A mój kochany szkrabik na razie jest na etapie spanie-kupa-jedzenie :-)